Harry herceg kedves dolgot árult el kislányáról, Lilibetről

plüssállat kedvenc Lilibet Harry herceg
A sussexi herceg cuki dolgot osztott meg kislányáról, amikor beteg gyerekekkel beszélgetett a WellChild díjátadó ünnepségén az Egyesült Királyságban. A 40 éves Harry egyedül utazott Londonba, ahol súlyosan beteg fiatalokkal és családjaikkal találkozott.

Az esemény sztárja kétségkívül a hatéves Noah Nicholson volt, aki a plüssállatokkal dobálta meg Harryt, és nevetve nézte, ahogy a herceg felszedte azokat. Harry észrevette, hogy Noah-nál van egy Raffy nevű zsiráf is - ugyanolyan, ami gyermeknél akkor is ott volt, amikor 2019-ben először találkoztak.

wellchild, harry, noah
A kis Noah és Harry herceg - Raffy még a kocsi aljában várakozik
Forrás: https://www.instagram.com/wellchild/

„Ez ugyanaz? Na ne már! Minden szülőnek van tartaléka, nekem legalább hat. A lányom, Lili is imádja ezeket!" - mondta a fiúnak Harry.

A londoni eseményen szeptember 30-án Harry átadta a 4-6 éves korú, inspiráló gyermeknek járó díjat, és beszédet is mondott. Üdvözölte a kitüntetett „apró legendákat", akik a súlyos betegségük ellenére is képesek erőt adni a környezetükben élőknek. Harry elismerését fejezte ki azon gyerekek és tinédzserek felé, akik gondozóként, adománygyűjtőként segítenek vagy rokkantsággal járó betegségekkel küzdenenek.

Harry megható szavakkal méltatta a beteg gyerekek kitartását

„Köszönöm a bátorságotokat, a kitartásotokat, a kedvességeteket és természetesen a humorotokat" - mondta beszédében a herceg.

 Köszönöm, hogy vagytok és felemeliktek a körülöttetek élőket. A WellChild Awards olyan esemény, amely mindig inspirál. A beteg fiatalok történeteti mindannyiunkat emlékeztetnek az emberi lélek erejére. Sookan el sem tudjuk képzelni, hogyan élnek ők, és mégis, valahogy azok a fiatalok, akikkel találkozom, mindig mosolyognak, és minden szoba, ahová belépnek, melegséggel és pozitív hozzáállással teli.

Harry herceg tizenharmadik alkalommal adott át díjat a gálán, 16 évvel ezelőtt kérték fel jótékonysági védnöknek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.