Pont egy évvel a halála után elkelt Matthew Perry luxusotthona: ebben a pazar házban élt a színész

Jóbarátok Matthew Perry halála Matthew Perry
8,5 millió dollárért kelt el a színész Pacific Palisades-i háza. Úgy tudni, egy ingatlanfejlesztő vásárolta meg Matthew Perry utolsó otthonát.

Szinte pont egy évvel később, miután 2023 október 28-án meghalt Matthew Perry, gazdára talált hatalmas háza is. A színész egykori Pacific Palisades-i otthonát 8,55 millió dollárért, egy off-market tranzakció keretében adták el. Az ingatlant Anita Verma-Lallian, arizonai filmproducer és ingatlanfejlesztő vásárolta meg, aki elmondása szerint nyaralóként kívánja használni az épületet.

Elkelt Matthew Perry luxusháza
Elkelt Matthew Perry luxusháza
Forrás: Getty Images/David M. Benett

Matthew Perry csupán három évig élt a házban 

Matthew Perry 2020-ban vásárolta meg a négy hálószobás házat 6 millió dollárért. Az eredetileg 1965-ben épült, visszafogott ranch-stílusú ingatlant Perry teljesen átalakította: a világos tölgyfa padlókat sötétebb fára cserélte, és az egykori bútordarabok helyére élénkebb, modern színeűek kerültek. A ház egy domboldalon fekszik, amely kilátást nyújt a Csendes-óceánra, így az otthon számos szobájából panorámás látvány tárul a tengerre. Az utolsó hónapjaiban Perry gyakran osztott meg fotókat a Pacific Palisades-i házáról, az utolsó posztját éppen a pezsgőfürdőjében készítve tette közzé. 

Interjút adtak a színész szülei

Egy évvel Perry halála után édesanyja, Suzanne Morrison és mostohaapja, Keith Morrison exkluzív interjúban meséltek a színész utolsó napjáról a Today Show műsorvezetőjének, Savannah Guthrie-nak. Kiderült, hogy Perry halála előtt Suzanne szívbemarkoló beszélgetést folytatott fiával: „Annyira szeretlek, és nagyon boldog, hogy most veled lehetek” – mondta Matthew az édesanyjának. Suzanne úgy érzi, hogy fia szavai előre sejtették a tragédiát, és elmondása szerint Perry a halála előtt kijelentette: „Már nem félek”.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.