Baba Vanga és Nostradamus ugyanazt a szörnyű jövőt jósolták: sötét időszak vár Európára

Nostradamus (Michel de Notradame 1503-1556). French physician and astrologer. 18th century portrait engraving .
UniversalImagesGroup / Nostradamus (Michel de Notradame 1503-1556). -
prófécia baba vanga Európa Nostradamus
A világ két hírhedt látnoka, Nostradamus és Baba Vanga, megdöbbentően hasonló jövőt vetítettek elő 2025-re. Mindketten egy pusztító háborút jósoltak Európában, ami felbolygatja a kontinens életét. Vajon csak véletlen egybeesés, vagy valóban sötét jövő vár Európára?

A történelem során számtalan látnok jósolt már meg megdöbbentő eseményeket, de ritka, hogy két ismert próféta – a 16. századi Nostradamus és a bolgár Baba Vanga – ugyanarra az évre, 2025-re vetít előre hasonló katasztrófát. Mindketten Európában látják kibontakozni a közelgő vészhelyzetet, amely állításuk szerint soha nem látott szenvedést hozhat.

Nostradamus sötét jövőt jósol
Nostradamus és Baba Vanga mindketten sötét jövőt jósoltak
Forrás: Nostradamus/ohnesach

Két hírhedt látnok is halálos háborút jósolt 2025-re Európában

A világ két legismertebb jövendőmondója, a francia Nostradamus és a bolgár Baba Vanga egyaránt azt jósolták, hogy 2025-ben Európát egy pusztító háború sújtja majd. Bár mindketten más korszakban éltek, próféciáik egyaránt azt sugallják, hogy valami sötét árnyék vetül a kontinensre.

Az 1500-as években élt Nostradamus, akit misztikus írásai miatt vált ismertté, „kegyetlen háborúk” kirobbanásáról írt az „európai földeken”. Jóslatait nem csupán korának konfliktusai inspirálták, hanem az európai jövőt illető aggályai is.

Baba Vanga, a vak látnoknő, aki a balkáni Nostradamus néven vált ismertté, ugyancsak egy Európát sújtó, súlyos háborút vetített előre 2025-re, amely – ahogy mondta – „pusztítást hoz” a kontinens lakosságára. A fiatalkorában egy baleset következtében megvakult Baba Vanga később azt állította, hogy ez az esemény tette lehetővé számára a jövőbelátás képességét, melyet „Isten ajándékának” tartott.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.