Meglepő dolgot árult el gyermekeiről Meghan Markle: ezzel tölti legszívesebben az idejét Lilibet és Archie

Meghan Markle Harry herceg
Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
család Meghan Markle Lilibet Diana Archie Harry herceg
Meghan Markle és Harry herceg háromnapos körutazáson vesz részt Nigériában. A látogatás alkalmával a sussexi hercegné gyermekeiről is mesélt, kiderült, hogy mit szeret csinálni szabadidejében Lilibet és Archie.

A sussexi hercegi pár nigériai útjuk első állomása a fővárosban, Abujában egy olyan iskola volt, amelyet a házaspár karitatív szervezete, az Archewell Alapítvány is támogat. Harry herceg a mentális egészségről tartott előadást a gyerekeknek.

The Duke and Duchess of Sussex Visit Nigeria - Day 1 meghan markle harry herceg
Meghan Markle és Harry herceg háromnapos körutazáson vesz részt Nigériában Forrás: Getty Images 

Ha azt látod, hogy a barátod az osztályodban nem mosolyog, mit fogsz tenni? Megnézed, hogy mi van vele? Megkérdezed, hogy jól van-e? Mert rendben van, ha valaki nem érzi jól magát

 - mondta Harry, majd átadta a feleségének a mikrofont, aki nem győzte férje intelligenciáját dicsérni. 

"Látjátok, miért mentem hozzá? Annyira okos. És annyira inspiráló, mert kimondja az igazságot" - magyarázta Meghan.

Meglepő dolog derült ki a hercegi pár gyerekeiről, Lilibetről és Archie-ról

A házaspár óvodás korú gyerekek óráiba is betekintést nyerhetett, amely során Meghan elárulta, hogy kétéves kislányuk, Lilibet kedvenc elfoglaltsága az éneklés és a tánc, míg kisfiúk, Archie építeni szeret a legjobban.

Meghan Markle teljesen elvarázsolta az embereket Nigériában, mindenkivel elbűvölően kedves és nyitott, nemrég egykori mentora vallott arról, hogy a hercegné hogy viselkedik valójában a kulisszák mögött. 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.