Vilmos herceg legrosszabb félelme válik valóra: dühbe gurult Harry és Meghan miatt

Vilmos herceg
Getty Images - WPA Pool
pofátlanság Meghan Markle Vilmos herceg Nigéria Harry herceg
Harry és Meghan Markle úgy viselkedtek Nigériában, mintha a királyi család hivatalos tagjai lennének. Ez feldühítette Vilmos herceget és Károly királyt is.

Annak ellenére, hogy Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban úgy döntöttek, hogy nem lesznek a királyi család hivatalos tagjai, vagyis kötelezettségeket nem teljesítenek, a nigériai útjuk egészen hivatalosra sikerült. Határozottan nem magánemberekként tettek látogatást, ami érthető módon sokakat feldühített, Vilmos herceget is...

Vilmos herceg
Vilmos herceg dühös Harryre és Meghanra
Forrás: Getty Images

Meghan Markle és Harry utazása Vilmos herceg legnagyobb félelmét erősítette meg

Vilmos herceget és Károly királyt maximálisan felháborította Meghan Markle és Harry viselkedése. A királyi szakértő, Tom Quinn szerint a tékozló pár ezzel a lépéssel azt üzeni, hogy szeretnének ők a királyi család hivatalos tagjaiként tetszelegni a nyilvánosság előtt, de "a saját feltételeink szerint csináljuk, amikor és ahol csak akarjuk" - véli a szakértő.

"Minden úgy történt, ahogy azt egy hivatalos királyi látogatástól elvárhatunk - a fogadások, az iskolák és jótékonysági szervezetek, a sebesült katonák és a fogyatékossággal élők meglátogatása" - mondta. 

"Károly állítólag olyan dühös, amilyennek még soha nem látta seni."

A brit Külügyi és Nemzetközösségi Hivatal forrásai elmondták, hogy Harry és Meghan "magánjellegű látogatást tettek Nigériában", és hogy a brit kormány nem vett részt tevékenységük "megszervezésében vagy elősegítésében". Ennek ellenére pontosan olyan volt, mint egy hagyományos királyi körút.

"Vilmos és Károly vakargatják a fejüket, és azon gondolkodnak: 'Hogyan fogjuk irányítani ezt a rémálomszerű helyzetet?'"

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.