Brad Pitt végtelenül elkeseredett: Shiloh születése volt élete legboldogabb napja

Brad Pitt
AFP -
bánat Brad Pitt Shiloh Jolie Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie
A színésznek már a harmadik gyereke hagyja el a nevét. Brad Pitt dühös és szomorú.

Testvérei, Zahara és Vivienne után a 18 éves Shiloh is úgy döntött, elhagyja apja nevét. A hírt Brad Pitt nagyon rosszul fogadta, úgy érzi magára maradt.

Brad Pitt szereti a gyerekeit és hiányoznak neki
Brad Pitt szereti a gyerekeit és hiányoznak neki
Forrás: PA Wire/PA Images

Brad Pitt szereti a gyerekeit

Brad Pitt természetesen tudja és fel van háborodva Shiloh döntésétől. Egy hozzá közelálló azt mondta, a színész el van keseredve és úgy érzi, elvesztette a gyermekeit. A bennfentes hozzátette, Pitt szereti a gyerekeit és nagyon hiányoznak neki:  "soha nem érzett nagyobb örömet, mint amikor Shiloh megszületett" - jelentette ki. 

 

Shiloh Jolie-Pitt
Shiloh nem gyűlöli az apját, de elege van a családi cirkuszból
Forrás: Northfoto

Sorban hagyják el a nevét

A 19 éves Zahara, aki az atlantai Spelman College diákja, az Alpha Kappa Alpha társaság beiktatási ceremóniáján azt kiabálta: „A nevem Zahara Marley Jolie!” — és azóta is csak édesanyja, Angelina Jolie vezetéknevét használja. Eközben Shiloh Instagram-fiókjában is történt változás, Brad Pitt lánya már Shi Jolie néven fut a közösségi médiában, ő is inkább az anyját részesíti előnyben apjával szemben. Majd pedig a 15 éves húga, Vivienne is meglépte a névváltoztatást: produkciós asszisztensként Angelina Broadway című műsorában, a The Outsidersben már ő sem viseli a Pitt vezetékneve, Shiloh pedig a minap, 18. születésnapján nyújtott be névváltoztatási kérelmet. Shiloh, aki egyébként állítólag apja kedvenc gyermeke, azt nyilatkozta, hogy például Paxszal ellentétben nem gyűlöli apját, sőt, együttérez vele, de elege van a családi cirkuszból. 


 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.