Jennifer Lopez a lányával, Ben Affleck exével múlatta az időt

válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Jennifer Lopez
Amíg az énekesnő a lányával ment vásárolni, addig férje, Garnerrel töltötte az időt. Jennifer Lopez jó hangulatban volt a shoppingolás közepette.

Jennifer Lopezt kedden a kaliforniai Beverly Hillsben lévő Sephorába menet fényképezték le 16 éves lányával, mig Afflecket Garner háza előtt kapták lencsevégre. 

Jennifer Lopez is Pictured Heading to Her Office in Los Angeles
Jennifer Lopez jó hangulatban volt, még a rajongókkal is beszélgetett
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez a lányával shoppingolt

Az énekesnő és Emme jó hangulatban voltak, még a rajongókkal is megálltak beszélgetni, fotózkodni. Lopez bőszárú farmert és karcsúsított fehér inget, Emme sportos ruhát viselt.  Lopez egyébként ritkán mutatja meg Emmet, nemrégiben azonban közösen fotózkodott vele: 

 

Affleck Garnerrel közösen vitte suliba Samuelt

Mindeközben Ben Affleck volt feleségével, Jennifer Garnerrel - aki egyébként támogatja Ben és JLo házasságát - töltötte a napot kaliforniai otthonuk mellett: ami természetesen újabb pletykákra ad okot. Úgy tudni azonban, hogy Garner és Affleck nem romantikus indíttatásból találkoztak, hanem hogy elvigyék 12 éves fiukat, Samuelt az iskolába a nyári szünet előtti utolsó napjára. 

Ben Affleck is Spotted Visiting Jennifer Garner's House in Brentwood in Los Angeles.
Ben Afflecket Garner otthona előtt kapták lencsevégre
Forrás: Northfoto

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.