Amal Clooney: „A paparazzók is részei annak az életnek, ami boldoggá tesz"

paparazzi George Clooney Amal Clooney
Amal Clooney elfogadta, hogy a férjére irányuló figyelemből neki is jut bőven. A gyerekeiket azonban védik a nyilvánosságtól, amennyire csak lehet.

Úgy tűnik, bármit tesznek, George Clooney és felesége Amal mindig is az érdeklődés középpontjában lesznek. A színésznek volt ideje hozzászokni, Amal pedig édes áldozatnak nevezte ezt, ám ezzel együtt mindent megtesznek, hogy ikreik, a hétéves Alexander és Ella magánélete - amennyire csak lehet - háborítatlan maradjon. 

George Clooney és Amal Clooney
George Clooney és Amal Clooney iránt mindig hatalmas az érdeklődés 
Forrás: AFP or licensors/ANGELA WEISS

George Clooney felesége, Amal elfogadta férjével járó hírnevet

Bár Amal mielőtt hozzáment Clooneyhoz ismert és tapasztalt ügyvéd volt, nem számított hírességnek. Amióta azonban egy párt alkot a színésszel, megtanulta elfogadni, hogy folyamatosan reflektorfényben van. "Ez az egész, a magánélet megsértése és a paparazzik, persze, nem kellemes, de ez is része annak az életnek, ami boldoggá tesz, együtt jár George-dzal" - nyilatkozta Amal Clooney. 

EXCLUSIVE: George Clooney and Amal Clooney Touch Down in Los Angeles
George Clooney és Amal Clooney elfogadták: nem maradhatnak láthatatlanok
Forrás: Northfoto

A gyerekeket nem mutogatják

A közelmúltban George pedig arról beszélt, hogy bár ők nem bújhatnak el, gyerekeik magánéletét óvják, amíg fel nem nőnek. "Sok ember – még azok is, akik meglehetősen híresek – megtalálják a módját, hogy normális életet élhessenek, sétáljanak New York utcáin anélkül, hogy követik és hasonlók. És vagyunk páran, úgy öten-hatan, akik iránt az érdeklődés soha nem hagyott alább. Soha nem mondhatjuk, hogy 'Hé, sétáljunk egyet a Central Parkban, anélkül, hogy ne fogyelnének fel ránk vagy fotóznának le bennünket. De a gyerekeimről nem szeretnék viszontlátni lesifotókat és mindent meg is teszünk, hogy ez ne történhessen meg''' - nyilatkozta a színész a GQ-nak.

George Clooney departing from Olbia with wife Amal and the twins
A gyerekről nem gyakran készülnek paprazzifotók 
Forrás: NORTHFOTO

George nővére kerüli a reflektorfényt

A világsztárról nem mindenki tudja, hogy van egy testvére is. Ez nem csoda, ugyanis George Clooney nővére, Ada ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt. teszi azt annak ellenére, hogy egy időben kacérkodott a gondolattal, hogy öccse nyomdokaiba lép, szerinte jó is lett volna benne, ám mégis a kisvárosi élet választotta és könyvelőként dolgozott. Ezt azzal magyarázta, hogy bár a színészet érdekelte, a hírnévvel nem biztos, hogy tudott volna bármit is kezdeni. A Clooney-esküvőn azért őt is sikerült lencsevégre kapni. 

George Clooney And Amal Alamuddin To Get Married In Venice, Ada
George Clooney nővérét, Adát nagyon ritkán lehet látni
Forrás: Getty Images


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.