Kerüli a rivaldafényt - Ő George Clooney nővére, Ada: fotó

nosztalgia rivaldafény George Clooney
A világsztárról nem mindenki tudja, hogy van egy testvére is. Ez nem csoda, ugyanis George Clooney nővére, Ada ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Bár elmondása szerint a nagyon közel áll testvéréhez, George Clooney nővére, Ada ritkán mutatkozik a világsztárral. Fotók is elvétve készülnek csak róla, ám anno George és Amal esküvőjén sikerült lencsevégre kapni. 

George Clooney nővére, Ada részt vett testvére 2014-es esküvőjén 
George Clooney nővére, Ada részt vett testvére 2014-es esküvőjén 
Forrás: Getty Images

George Clooney nővére, Ada egy évvel idősebb híres testvérénél 

A 64 éves Adáról nem sokat lehet tudni, kerüli a nyilvánosságot és nagyon ritkán látható együtt világsztár testvérével. Adelia 'Ada' Zeidler egészen más életutat jár be, mint George, teljesen civil. Louisville-ben és Észak-Kentuckyban járt egyetemre, majd könyvelőként dolgozott a Kentucky állam-beli szülővárosában, Augustában. George Clooney nővére imádja a kisvárosi életet és hálás, hogy ott nőhetett fel, ahogy testvére is.

A színész boldogan nosztalgiázik a gyerekkorukról 

George többször is beszélt arról, hogy nagyon kedves emlékei vannak gyerekkorából, Augustából, ahol együtt nőttek fel Adával.  "Nem igaz az, hogy az emberek nem barátságosak egymáshoz, legalábbis a kisvárosokban nem így van. Ott szinte mindenki ismer mindenkit, szerencsésnek érzem magam, hogy én így nőhettem fel" - nyilatkozta korábban. Mivel csak egy év van közöttük, George és Ada ugyanahhoz a baráti körhöz tartozott, rengeteg közös élményük van fiatalkorukból. Úgy tudni, egy időben Ada is kacérkodott a színészet gondolatával, reménykedett abban, hogy bátyja nyomdokaiba léphet, de nem így történt. "Van egy részem, aki nagyon szeretett volna híres színésznő lenni vagy valami hasonló. Elég jó lehettem volna, azt hiszem, de úgy gondolom rosszul viseltem volna a hírességgel járó nyilvánosságot" - mondta el Ada.

A sztárházaspár tisztában van vele, hogy milyen hatalmas az érdeklődés életük minden apró részlete iránt. Amal Clooney és George Clooney azonban mindent megtesz azért, hogy ikergyermekeik, a hétéves Alexander és Ella számára a lehető legnagyobb privát szférát biztosítsák. A 63 éves George és a 46 éves Amal otthon van Olaszországban is, de sok időt töltenek francia kastélyukban, a festői Provance Brignoles nevű városkájában.

Ada elvesztette a férjét

George Clooney nővére 1987-ben férjhez ment az amerikai hadsereg egyik parancsnokához, Norman Monroe Zeidlerhez, két gyermekük született, Nicholas és Allison. A férfi 2004-ben váratlanul szívrohamot kapott és elhunyt. Ada azóta egyedül él, Clooney pedig állítólag nagyon szereti unokahúgát és unokaöccsét. 

Adának nincs meg George telefonszáma

Egy interjúban Ada elárulta, nincs meg neki az öccse telefonszáma, mindig George hívja őt, de inkább emailben tartják a kapcsolatot. "Mindkettőnknek kényelmesebb így" - mondta. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.