Jennifer Garner nagyot hibázott Ben Affleckkel kapcsolatban: a vőlegényét is elveszítheti

válás Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
A színésznő és a volt férje a mai napig szoros kapcsolatban vannak. Benfenntesek szerint azonban az, ahogy Jennifer Garner asszisztált exe házassági válságához, túlmegy az egészséges határokon.

Mint köztudott Jennifer Garner és Ben Affleck a válásuk után is jóban maradtak, így a színésznő végigkísérte exe szerelmének kibontakozását Jennifer Lopezzel és a házasságuk válsága közepette is mindig a színész mellett volt. Talán egy kicsit jobban is, mint az egy volt házastárstól elvárható. 

Jennifer Garner és Ben Affleck  2005-től 2018-ig voltak házasok
Jennifer Garner és Ben Affleck  2005-től 2018-ig voltak házasok
Forrás: Getty Images

Jennifer Garner túlságosan belefolyt exe házassági válságába 

Még mielőtt Jennifer Lopez beadta volna a válókeresetet, Garner és Affleck már rengeteg időt töltött együtt. Ennek oka egyrészt teljesen nyilvánvaló: a volt párnak három közös gyereke van, másrészt - ami viszont már aggályosabb - a színésznő egykori férje házassági tanácsadójaként lépett elő. Egy bennfentes szerint ez egyáltalán nem volt egészséges felállás, még akkor sem, ha Jennifer azzal indokolta, hogy azért áll ennyire Ben mellett, mert fél, hogy újra visszaesik és az alkoholban keresi a vigaszt. A Garnerhez közel álló források szerint most  „Jen úgy érzi, hogy használták, sőt, kihasználták”.

Garner barátai kiakadtak

Úgy tudni, Jennifer barátai sem voltak odáig azért, hogy Garner - amikor kiderült, hogy Ben és JLo között nagy a baj - a legnagyobb feladatának azt tartotta, hogy volt férjében tartsa a lelket és vigyázzon rá. Szerintük egészségtelen, hogy Ben végig Garnerre támaszkodott, olyannyira, mint ha hárman lennének már a házasságban.  „Kettőjük közé került, Jennifer barátai pedig hangot adtak annak, hogy egy volt feleségnek nem szabadna közvetítőt játszani exe válásában” mondta a bennfentes. „Különösen, ha a feleség az ex nagy szerelme, akihez Garnert a házasságuk 13 éve alatt mindig is hasonlították ” - tette hozzá. Garner - aki korábban élete szerelmének nevezte Bent - csupán augusztus végén döntött úgy, hogy nem asszisztál tovább JLo és Ben válási cirkuszához: a szakértők szerint előbb kellett volna háttérbe húzódnia. Úgy tudni a Bennel való szoros kapcsolattartást Garner vőlegénye,  a 46 éves John Miller üzletember is rossz szemmel nézte: ismerőseik szerint csalódottságának többször hangot is adott. 

Jennifer Garner és Jennifer Lopez végül megkedvelték egymást

Egy időben arról szóltak a hírek, hogy a két színésznő nem kedveli egymást. Akárhogy is volt, mára megbékéltek, pláne, hogy Garner és Affleck három gyereke, valamint Jennifer Lopez és Marc Anthony ikrei az idő folyamán jó barátok lettek. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.