Megszületett Mandy Moore harmadik gyereke: a Rólunk szól színésznője fotót is posztolt

Mandy Moore
AFP -
kisbaba Rólunk szól Mandy Moore
A színésznő Instagram-oldalán közölte az örömhírt. Mandy Moore, a Rólunk szól sztárja életet adott harmadik gyerekének.

A színésznő és férje, Taylor Goldsmith már két fiú, Gus és Ozzie szülei, hozzájuk csatlakozott most egy kislány, Louise Everett. Mandy Moore az Instagram-oldalán közölte az örömhírt.

Mandy Moore
Megszületett Mandy Moore, a Rólunk szól színésznőjének harmadik gyereke 
Forrás: Getty Images/Las Culturistas Culture Awards

Megszületett Mandy Moore harmadik gyereke

A Rólunk szól színésznője végtelenül boldog, ahogy a család többi tagjai is. Örömükről Instagramon tájékoztatták a rajongókat, ugyanis megszületett a harmadik gyerekük. „Lou itt van! Louise Everett Goldsmith boldogan, egészségesen, gyorsan és éppen a Szűz-szezonra érkezett. Ő az abszolút álomlányunk, a nagy testvérei pedig már most ugyanolyan megszállottan rajonganak érte, mint mi. Végtelenül hálásak vagyunk az 5 tagú családunkért (és a saját nagy hármasunkért), és minden pillanatát kiélvezzük ennek a különleges időszaknak" - írta Mandy Moore a fotóhoz, amelyen férjével és az újszülött kislányukkal látható, de bizonyára a fiúk - a 3 éves August "Gus" és a 22 hónapos Oscar "Ozzie" - is találkoztak már húgukkal. A „saját nagy hármasunk" mondattal Mandi egyébként a This is Us, vagyis a Rólunk szól című sorozatra utal, ugyanis andy Moore karakterének, Rebecca Pearsonnak és férjének, Jacknek - akit Milo Ventimiglia alakít - is három gyermeke, két fia és egy lánya van. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.