Fotón Victoria Beckham ritkán látott édesanyja: volt kitől örökölnie a szépségét

Victoria Beckham
GettyImages -
család édesanya Victoria Beckham
A sztár Instagram-sztorijában mutatta meg, hogyan tölti idejét édesanyjával. Victoria Beckham és a mama együtt vásárolgattak.

Victoria Beckham és 73 éves édesanyja együtt vásárolgattak a sztár közelgő divatbemutatójára. Úgy tűnik, hogy anya és lánya osztoznak a divat és a sötét színek iránti szeretetükön.

Celebrity Sightings In Paris - March 1st, 2024, Victoria Beckham
Victoria Beckham Instagram-oldalán mutatta meg édesanyját
Forrás: Getty Images

Victoria Beckham megmutatta ritkán látott édesanyját

Victoria Beckham készülődik új kollekciójának bemutatójára a párizsi divathéten, de időt szakított arra, hogy 73 éves édesanyját elkísérje vásárolni. A sztár Instagram-oldalán be is jelenkezett az üzletből, és megmutatta a rajongóknak édesanyját is, akin éppen annyira nem látszik a 73 év, mint Victorián az 50. Az viszont egyértelmű, hogy az énkesből lett divattervezőnek volt kitől örökölnie a szépségét, és úgy tűnik, hogy a sötét színek iránti szenvedélyen is osztoznak, na meg persze a vásárlás iránti szeretetükön. A közzétett felvételből kiderült, hogy Victoria édesanyjának éppen a közelgő divatbemutatóra válogatnak ruhát, vagyis édesanyja ott lesz Párizsban, hogy támogassa lányát.

Victoria Beckham és édesanyja
Victoria Beckham és édesanyja
Forrás: Instagram/Victoria Beckham

Victoria Beckham mindig imádta a divatot

„A Versace, a Prada és a Gucci voltak a kedvenc tervezőim. Tudták és érezték, mire van szükség és hogyan lehetnek egyre nagyobb sztárok öltöztetői" - nyilatkozta.  „Amikor először találkoztam Daviddel 1997-ben, tudta rólam, hogy én vagyok az a Spice Girl, aki szereti a márkás ruhákat" - tette hozzá Victoria Beckham a Disney+ új dokumentumfilmjében, amelynek címe In Vogue: A 90-es években. A hatrészes sorozat a 90-es évek divatiparának történetét mutatja be olyan ikonok vallomásain keresztül, mint Anna Wintour, Kate Moss, Naomi Campbell, Tom Ford és Gwyneth Paltrow. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.