Less be Victoria Beckham életébe: minden eddiginél jobban megmutatja magát

Netflix Victoria Beckham
A divatmogul ezúttal minden eddiginél jobban betekintést nyújt az életébe. Victoria Beckham dokut forgat.

Edzés után posztolt az Instagramra Victoria Beckham. Az apró top, amelyet viselt jól láttatta kockás hasát, amiért az edzőteremben és az étkezőasztalnál is megdolgozott. A divatmogul minden bizonnyal a lehető legjobb formáját akarja hozni, ugyanis szerződést írt alá a Netflixszel. Film készül róla, amelyben a karrierje lesz a középpontban, de a mindennapjait is láthatjuk majd. 

Victoria Beckham Insta-sztoriban mutatta meg kockás hasát
Victoria Beckham Insta-sztoriban mutatta meg kockás hasát
Forrás: Instagram/Victoria Beckham 

Victoria Beckham mindig is imádta a divatot

Victoria Beckham is szerepel az új Disney+ dokumentumfilmjében, amelynek címe In Vogue: A 90-es években. A hatrészes sorozat a 90-es évek divatiparának történetét mutatja be olyan ikonok vallomásain keresztül, mint Anna Wintour, Kate Moss, Naomi Campbell, Tom Ford és Gwyneth Paltrow. Victoria Beckham a filmben beszél a divat iránti imádatáról és természetesen szóba került a Daviddel való megismerkedése is. A futballista elmondta, aggódott, hogy az első randira fel tud-e úgy öltözni, hogy az Victoriának is megfeleljen. David elmondta, hogy végül úgy döntött Pradát visel majd, és bízott benne, ezzel nem lő mellé, ugyanis első látásra beleszeretett a Spice Girlbe. Szerencsére így volt ezzel Victoria is, aki akkoriban David minden meccsére elment... 

Filmes szerződést írt alá

A Beckham című dokusorozat és az In Vouge után nagy dobásra készül Victoria. A The Sun információi szerint szerződést írt alá a Netflixszel, amelyben mindenki megismerheti, hogyan vált a divat nagyasszonyává és sztárok tervezőjévé. Victoria a filmben, ami a napjait követi majd végig betekintést enged a munkájába, miközben a jövő évi párizsi divathétre készül. Victoria férjével, David Beckhammel, a David's Studio 99 produkciós csapatával és a Dorothy Street Picturesszel dolgozik majd a projekten.  Egy bennfentes szerint ez a film minden eddiginél jobban megmutatja és közelhozza a nézőhöz a divat világát és persze Victoria életét is. "A sorozat bepillantást enged abba is, miként zsonglőrködik az idejével egy négygyerekes édesanya" - tette hozzá. A film amellett, hogy bemutatja Victoria új kollekcióját a párizsi divathétre, interjúkat is tartalmaz a családjával és azokkal, akik szorosan együttműködnek vele a divatiparban.


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.