Sallai Nóra gyermekéről még mindig nem érkezett nyilvánosságra hozható információ

Sallai Nóra
Hot! -
Sallai Nóra balesete véradás tragédia
Egy pillanat alatt történt meg a tragédia. Sallai Nóra és kisfia balesete az egész országot megrázta, szeretteik összetörtek.

Sallai Nóra  szeptember 27-én súlyos autóbalesetet szenvedett kisfiával együtt Alsónémediben. Állapotuk azóta válságos, most mindenki Sallai Nóra és kisfia felépüléséért imádkozik, nagyon sokat részt vettek a Jóban Rosszban egykori színésznője számára szervezett véradáson is. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra kisfiáról semmit nem tudni
Forrás: Hot!

Sallai Nóra szeretteinek az élete rémálom lett

A színésznő családja két kórház között ingázik. Sallai Nóra az intenzív osztályon fekszik, szerettei 10 percekre és egyszerre maximum ketten lehetnek bent nála, állapota még mindig válságos, a gyermekéről pedig nem érkezett azóta sem nyilvánosságra hozható információ - írja a Bors

A színésznő férjéért az egész család aggódik

Úgy tudni, Nóra, férje Bence teljesen összeomlott, a családtagok egy pillanatra sem hagyják egyedül a férfit.

Egy 15 éves lány sietett elsőként a segítségükre

Mátai Nóra, aki a baleset heyszínén tartózkodott, a Life.hu-nak elmondta, mit élt át a tragédia perceiben és hogyan próbált mindent megtenni anya és kisfia életéért. „A kisfiút a járdára fektették, odamentem, addigra már elkezdte újraéleszteni egy férfi, de ő elfáradt, jött egy nő, ő átvette, és erre rá szerintem egy tíz percre értek ki a mentők. Amikor a mentők kiértek, akkor a kisfiút meg kellett tisztítani a ruháktól, hogy rá tudják csatolni a gépeket és újra tudják éleszteni, ekkor már csak egy dolgunk volt, világítottunk, és szurkoltuk, hogy túlélje” - nyilatkozta Mátai Nóra

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.