szenvedélybetegség Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Garner alkoholizmus
A korábban alkoholproblémákkal küzdő színészt féltik a barátai. Van, aki egyenesen azt állítja, Ben Affleck újra az alkoholban keresi a vigaszt.

Ben Affleck korábban nyíltan beszélt az alkoholizmussal való küzdelméről, és azt is tudni lehet róla, hogy évek során többször is volt rehabilitáción. A barátai aggódnak: úgy vélik, vagy a visszaesés határán van, vagy már újra iszik is. 

Ben Affleck
Ben Affleck az italhoz menekült válása miatt, állítják a barátai
Forrás: Northfoto

Ben Affleck visszaeshetett

Egyikük azt állítja, Ben folyamatosan rosszkedvű, teljesen kiborult attól, hogy a házassága tönkrement. "Úgy hallom újra iszik, újra küzd a démonaival, nagyon zaklatott" - mondta el az egyik ismerőse. "Láttam, hogy üveges a tekintete, és ez komoly aggodalommal tölt el mindenkit, aki törődik vele" - nyilatkozta egy másik Bent jól ismerő forrás. 

A színész már többször kért segítséget

Affleck 2017-ben nyilatkozott először alkoholizmusáról: "Szerettem volna, ha a gyerekeim megtanulják, nem szégyen segítséget kérni. És hogy mindenki kaphat segítséget, csak az első lépéseket nehéz megtenni" - mondta és hozzátette, szerencsés, hogy Jennifer Garner mindenben mellette áll. Garner egyébként azt nyilatkozta, hogy ha gond lenne, ma is támogatná exét - aki többször is visszaesett - a szenvedélybetegsége elleni küzdelemben.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.