Bruce Willis lánya friss információkat osztott meg apjáról

Bruce Willis
Instagram -
Bruce Willis demencia Rumer Willis
Bruce Willis lánya, Rumer Willis friss információkat osztott meg édesapja egészségügyi állapotáról, akiről köztudott, hogy frontoperális demenciával küzd.

Bruce Willis tavaly áprilisban lett nagypapa, amikor megszületett első unokája. A színész lánya, Rumer már korábban elárulta, hogy édesapja nagyszerűen bánik kislányával, most pedig megosztotta azt is, hogy milyen állapotban van az édesapja.

Bruce Willis
Bruce Willis imád nagypapa lenni Forrás: AFP

Bruce Willis imádja az unokáját

Rumer elárulta, szerető gondoskodással veszik körül lányát, Louetta Isley Thomast. "Őszintén szólva, amikor látom őket vele, előjön az összes gyerekkori emlékem. Nagyszülőnek lenni a legjobb. Megkapják az összes szeretetet és örömöt a felelősség nélkül, szabadon elkényeztethetik őt" - árulta el Rumer, majd arról is mesélt, hogy van most az édesapja. 

Annyira jó a lányomhoz. Pont azelőtt találkoztunk, hogy New Yorkba jöttem. Lou most kezdett el járni, odasétált hozzá, és annyira édes volt. Ő egy lányos apuka, ízig vérig

Bruce Willis kedvenc zenészei ihlették a kislány nevét

Rumer korábban elárulta, hogy bár a lányát Lou-nak becézik, a teljes nevét, Louetta Isley-t maga Bruce Willis ihlette. Egy tavalyi Instagram kérdezz-felelekben osztotta meg: "A neve olyan dolgok keveréke, amelyeket szeretek. Mindig is imádtam a Lou nevet, így fiú és lány esetében is erre gondoltam, de amikor kiderült, hogy lány lesz, a Louetta nevet találtuk ki. A nevet az apám kedvenc énekesei ihlették: Lou, mint Louis Armstrong, Etta, mint Etta James és Isley pedig az Isley Brothers."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.