Katalin hercegné így küzd a rákkal a mindennapokban - Megszólalt egy bennfentes

katalin hercegné
Samir Hussein/WireImage - Samir Hussein
brit királyi család betegség katalin hercegné nyilvánosság
Katalin hercegné a közelmúltban jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy a gyilkos kórral, a rákkal küzd. Azóta elvonultan él és kizárólag a gyógyulásával és a családjával foglalkozik. Egy, a családhoz közel álló bennfentes elmesélte, hogyan éli meg a mindennapokat Katalin hercegné.

Mint ahogy azt a Life.hu is megírta, Katalin hercegnénél rákos megbetegedést diagnosztizáltak. A hercegné ebben az évben egyetlen hivatalos és nyilvános szereplést sem vállal, kizárólag azzal foglalkozik, hogy minél hamarabb meggyógyuljon és hogy a betegséggel való küzdelemből a gyerekek minél kevesebbet érzékeljenek.

Katalin hercegné
Katalin hercegné így küzd a rákkal a mindennapokban Forrás:  Getty Images

Katalin hercegné állapotáról egy bennfentes vallott

A királyi családhoz közel álló bennfentes elárulta, hogy Katalin hercegné szigorúan betartja az orvosai utasításait, minden vizsgálati időponton pontosan megjelenik és annyit pihen, amennyit csak tud. Amíg a gyerekek iskolában vannak, addig pihen, hogy mire hazaérnek tudjon velük is foglalkozni.

„Próbálja a gyerekei számára minél normálisabbá tenni az életet. Katalin pihen, amikor a gyerekek iskolában vannak, hogy a legvidámabb változata lehessen önmagának, amikor György, Sarolta és Lajos otthon vannak.” - magyarázta az informátor, írta meg a nypost.com.

A bennfentes arról is beszámolt, hogy bár a hercegnői címmel kötelezettségek járnak, Katalin hercegnét nem érdekli, ki mit gondol arról, hogy teljesen visszavonult a gyógyulásáig. Nagy valószínűséggel ebben az évben már nem is vállal semmilyen szereplést, amivel Vilmos is egyetért. A herceg az informátor szerint mindenben támogatja feleségét, és a hercegi pár közelebb áll egymáshoz, mint valaha.

Katalin hercegné videófelvételen jelentette be betegségét.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.