Katalin hercegnéről rossz hírt közöltek

katalin hercegné
Samir Hussein/WireImage - Samir Hussein
nyilvánosság katalin hercegné Trooping the Colour
Bár a Trooping the Colouron részt vett, egy ideig biztos nem láthatjuk újra. Királyi szakértő szerint Katalin hercegné nem tért vissza, a szombati csak egy alkalom volt, hogy a nyilvánosság elé állt.

Rossz hírt közölt Katie Nicholl királyi szakértő Katalin hercegné nyilvános megjelenésével kapcsolatban. Úgy véli, a rajongók mostanában nem látják újra kedvenc hercegnéjüket. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné a gyerekeivel közös hintóban ült
Forrás: AFP 

"Katalinnak most, a Trooping the Colour után hosszú és jól megérdemelt pihenésre van szüksége” nyilatkozta. "Egy olyan nap után, mint a szombati volt, nagyon fáradt lehet: minden percben össze kellett szednie magát, hiszen tudta, rajta a világ szeme. Nem hiszem, hogy mostanában újra nyilvánosság elé áll" - mondta Nicholl, aki Katalint egy víz alatt "sikló" hattyúhoz hasonlította, aki "kétségbeesetten úszott a víz alatt".

Hozzátette, Katalin szombati megjelenése a rák elleni küzdelem közepette rengeteg energiát igényelt.

"Hosszú ideig talpon volt. Volt egy pillanat, amikor a felvonulást nézte… és hellyel kínálták, amit hálásan el is fogadott. Ezzel nyilvánosan is beismerte, hogy nem olyan erős, nem olyan fitt, mint a kezelés megkezdése előtt" - vélekedik a szakértő. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.