Katalin hercegné igazi pókerarc - testbeszédszakértő elemzi, mi rejtőzhetett folyamatos mosolya mögött

testbeszéd mosoly katalin hercegné Pókerarc
Büszkén, mosolyogva jelent meg a Trooping the Colouron. Katalin hercegné megmutatta, mit is jelent a királyi család tagjának lenni.

Rákdiagnózisa óta először jelent meg a nyilvánoság előtt Katalin hercegné a Trooping the Colour eseményen. Hintóba ült, gyerekei, György, Sarolta és Lajos kísérték, Vilmos a hagyományok szerint lóháton érkezett az ünnepségre. 

Trooping The Colour 2024 Katalin hercegné
Katalin hercegné a betegsége ellenére is képes volt mosolyogni
Forrás: Getty Images

Katalin hercegné viselkedését testbeszédszakértő is elemezte

Katalin káprázatosan nézett ki tengerész stílusú ruhájában és amellett sem lehet elmenni szó nélkül, ahogy Vilmossal egymásra néztek a Buckingham-palota erkélyén. Látszott rajtuk, hogy a szerelem, a szeretet és a kölcsönös bizalom köteléke erősebb közöttük, mint valaha. A megpróbáltatások ellenére stabil egységet képviselnek, Katalin pedig mindenben számíthat Vilmosra. 

Noor Hibbert testbeszédszakértő alaposan megfigyelte a hercegnét, és azt szűrte le a viselkedéséből, hogy Katalin a pókerarc nagymestere, akárhogy is érezte magát, képes volt folyamatosan mosolyogni.  "Katalin hercegné profi, pontosan tudja, ha úgy döntött, hogy megjelenik a rendezvényen a családja mellett, nem szabad, hogy bárki lássa rajta fizikai gyengeségeit vagy lelki vívódásait. Tudta, hogy mosolyognia kell, akkor is, ha a nyilvános szereplés kellemetlen számára jelenlegi életszakaszában" - nyilatkozta

Katalin hercegné
Katalin hercegné egy pillanatra sem esett ki a szerepéből
Forrás: AFP

Katalin erős, büszke nő, megmutatta miről szól a királyi család tagjának lenni

Noor úgy véli, azzal, hogy Katalin megjelent az ünnepségen, és az egész család ott állt a Buckingham-palota erkélyén, megmutatta hihetetlen erejét, viselkedésében nem volt önsajnálat. A királyi család büszke tagjaként finoman és sztoikusan szemléltette, miről (is) szól a királyi család tagjának lenni. 

A testbeszédszakértő hozzátette, bár a hercegné az előző években is a király mellett állt a Trooping the Colouron, ez idén még fontosabb volt, ugyanis mindketten rákkezelésen esnek át.

Katalin hercegné a Trooping the Colour előtt alig pár órával jelentette be, részt vesz az ír gárda seregszemléjén, ami egyben a mindenkori uralkodó hivatalos születésnapja is. 

„Jól haladok a gyógyulásban, de mindenki tudja, aki kemoterápián megy vagy ment valaha keresztül, vannak jó és rossz napok. A rossz napokon gyengének, fáradtnak érzed magad, és hallgatnod kell a testedre, pihenned kell. A jó napokon azonban, amikor erősebbnek érezzük magunkat, a lehető legjobban ki kell használnunk, hogy jól vagyunk" - áll Katalin hercegné péntek esti írásos üzenetében és hozzátette, amikor jobban érzi magát, megpróbál tevékeny lenni és bízik benne, hogy a nyáron több nyilvános programon is részt tud venni. "Most tanulgatom, hogy a bizonytalanságot miként viseljem türelemmel" - írta a hercegné és hozzátette, minden napot meg kellett tanulnia elfogadni olyannak, ahogy jön és időt kell hagyni a gyógyulásra. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.