Hozzávalók 4 főre:
Saláta:
TIPP
A ricotta túrót nyugodtan cseréld zsírszegény túróra, az íz így is megmarad, csak a kalóriákat csökkentettük!Csirkemell elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Keverjük össze egy tálban a rukkolát, a ricottát, és a fenyőmagot. Ízesítjük sóval és borssal, és alaposan keverjük össze. A csirkemell vastagabb felénél nyissuk meg a bőrt, és töltsünk bele 2 kanál ricottás keveréket, használjuk az ujjainkat bátran. Egy magas falú tepsit olajozzunk ki, és rakjuk bele a csirkemelleket. Sózzuk, borsozzuk meg, majd osszuk el a vajat a 4 darab csirkemell tetejére. Öntsük alá a vizet, és 35-40 perc alatt süssük készre légkeveréses funkción.
Saláta:
Mossuk meg a rukkolát, szárítsuk meg, és rakjuk tálba. Vágjuk félbe a paradicsomokat, és az olívabogyóval együtt keverjük össze a rukkolával. Szigorúan csak tálalás előtt locsoljuk meg az olajjal és a balzsamecettel!
Roberto konyhája
Ínycsiklandozó ízekre vágysz? A Life.hu séfje, Roberto ezentúl rendszeresen osztja meg velünk finomabbnál finomabb receptjeit, kövess bennünket, nehogy lemaradj a következő nyalánkságról!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.