Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecomb bőrét az ujjammal elválasztom a húsától. A töltelékhez az almát, a zellert lereszelem, és egy serpenyőben megpirítom. A csirkemájat kis kockákra vágom, majd az újhagymát is apróra karikázom. Mindezeket összekeverem, majd ütök hozzá két tojást, és keverek bele egy kevés zöldborsót. Sóval, apróra vágott petrezselyemmel ízesítem. Betöltöm a combot, és sütőben készre sütöm. Mellé a maradék zöldségekből és almából ropogós köretet készítek. Ehhez az alapanyagokat vajon megpirítom, majd pár csepp citromlével meglocsolom.
Nézd meg a teljes adást:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.