A csokoládétojásokkal gazdagított torta ízével és színpompás kinézetével is hatalmas sikert fog aratni, elkészítése sem bonyolult, így akár a kezdők is kipróbálhatják.
Színes húsvéti torta
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, a sütőformát vajazd ki, majd tedd félre.
A cukrot és a margarint egy robotgéppel keverd össze alaposan, amíg könnyűvé és krémessé válik. Ezután add hozzá a tojást, a tojássárgáját és a vaníliát, majd keverd tovább, amíg homogén állagú nem lesz a masszád.
A lisztet, a sót, a sütőport, a szódabikarbónát és a kukoricakeményítőt is keverd össze, de külön tálban, és csak ezután add hozzá fokozatosan a száraz hozzávalókat a nedvesekhez.
Amint a tészta összeállt, add hozzá a tortadarát és a csokoládétojásokat. Mehet is a sütőformába. 20–25 percig süsd, amíg a teteje enyhén meg nem barnul – a tűpróbát se feledd.
Miután teljesen kihűlt, helyezd a tálalótálra, és díszítsd tejszínhabbal, valamint a kisebb csokitojásokkal.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.