Az utóbbi évek egyik legfelkapottabb konyhai eszköze, az air fryer, sok háztartásban alapvető kellékké vált, azonban egy olcsóbb alternatíva most letaszíthatja a trónjáról, hiszen mindig van új a nap alatt. A kihívója pedig nem más, mint a halogén sütő, amely számos pozitív tulajdonságával jó esélyekkel indul, hogy átvegye az air fryer helyét.
Az air fryerek előnyeit mindenki jól ismeri: gyorsan és kevesebb olajjal készülnek el benne az ételek, így ideálisak azok számára, akik odafigyelnek az egészségükre, de nem szeretnének sok időt tölteni a főzéssel. Az is vonzóvá tette őket, hogy kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy hagyományos sütő, így pénzt is megtakaríthatnak velük.
Azonban ezek az eszközök sem hibátlanok: a nagyobb kapacitású és modernebb modellek ára gyakran magas, és egyre többen kezdik felismerni, hogy nem feltétlenül járnak akkora megtakarítással, mint amekkorát a hirdetések sugallnak. Éppen ezért egy új eszköz került az emberek figyelmének középpontjába, a halogén sütő.
A halogén sütő egy egyszerű, ám okos megoldás. A készülék halogénizzóval melegíti fel az alatta elhelyezett üvegtálban lévő ételt, így hasonló eredményt ér el, mint a légsütő, csak éppen gyorsabban és gazdaságosabban. Az eszköz általában egy külső kosárral rendelkezik, hogy elkerüljük az égési sérüléseket, és akár 240 °C-ig fel tudja melegíteni a benne lévő levegőt. Az egyszerűbb modellek is állítható hőmérséklettel és energiatakarékos funkcióval rendelkeznek, amelyek szabályozzák a hőt, és csak szükség esetén kapcsolnak be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.