Ébreszd fel a kreativitásod!Csúcskategóriás kamera, kijelző, sebesség

Forrás: XIAOMI -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Xiaomi közelmúltban jelentette be legújabb csúcstelefonját, a Mi 10T Prot, ami a felső kategóriás okostelefonok vásárlóinknak kínál remek alternatívát. Ez már első pillantásra meg is látszik a telefonon, a vékony káva, az igényes, tükröződő hátlap és a kijelzőbe helyezett kamerasziget mind a prémium érzést erősíti. A telefon elő- és hátlapját is Gorilla Glass 5 védőüveg borítja, így a környezeti behatásoknak is ellenáll.
Forrás: XIAOMI

108 megapixelen szinte minden elfér

A Xiaomi Mi 10T Pro hátlapján található kamerasziget már első pillantásra sem mindennapi darab, ha pedig használni kezdjük, rá kell ébrednünk, hogy a telefon egy szinte kompromisszummentes kamerarendszert kapott. A 108 megapixeles, ultranagy-felbontású fotóit akár poszterméretűre is kinagyíthatjuk, a beépített mesterséges intelligencia pedig segít abban, hogy egy kezdő fotós is remek képeket készíthessen szinte gyakorlati tapasztalat nélkül.

Ugyanígy nem kell kompromisszumot kötnünk akkor sem, ha videóznánk a Xiaomi Mi 10T Pro-val. Az elképesztően élethű videókról az akár 8K (7680x4320) felbontású felvételi lehetőség gondoskodik 30 képkocka/másodperces rögzítési sebesség mellett, a 4K-nál ennek duplája adott, Full HD esetén pedig a 960 fps sem kizárt, amivel remek lassított anyagok elkészítésére nyílik lehetőség. Ha pedig egy-egy pillanatba beleszeretünk, akár közvetlenül a videóból is készíthetünk 33 megapixeles állóképeket. Emellett számtalan szerkesztési lehetőség közül választhatunk, és ha nem szeretnénk számítógépre másolgatással bajlódni, akár a telefonon közvetlenül meg is vághatjuk az elkészült filmeket a villámgyors hardvernek köszönhetően.

Csúcsteljesítmény a tökéletes játékélményért

A Xiaomi Mi 10T Pro 8 magos processzora, a beépített 8 GB RAM, és az Adreno 650 grafikus chip kombójával kiváló teljesítmény leadására képes. A telefon így villámgyorsan reagál a terhelésre, ami nem csak netezésnél, chatelésnél, hanem a csúcs 3D grafikájú játékok futtatásánál is jól jöhet. Itt nem lesz akadozás, nem lesz olyan, hogy az ellenfél gyorsabban reagál, mert a telefon grafikája szaggat. Elfelejthetjük a trükközést a kisebb felbontással, csak hogy rendesen fussanak a játékok a telefonon. Ha játszani akarunk, játsszunk nyugodtan teljes felbontással, maximális beállításokkal, a telefonon nem fog múlni. Ebben is segít a Xiaomi Mi 10T Pro 1080x2400 pixeles felbontású, ultragyors, 144 MHz-es adaptív kijelzője is, ami a tartalomnak megfelelően igazítja a kijelző frissítési rátáját így minden mozgást tökéletesen, és szaggatás nélkül képes megjeleníteni. A csúcskategóriás Qualcomm Snapdragon 865 5G-kapcsolata segítségével pedig mindezeket a lehetőségeket menet közben is élvezhetjük, hiszen az 5G-kapcsolatnak köszönhetően egy pillanatra sem kell majd abbahagynunk a játékot, akkor sem, ha épp úton vagyunk.

Hosszú távra is tervezhetünk

A Xiaomi Mi 10T Pro 5000 mAh-s akkumulátorának köszönhetően még erősebb kihasználtság esetén is bőven kibírja a telefon amíg hazaérünk és nem fog a nap közepén töltésért könyörögni akkor sem, ha esetleg út közben is játszunk vele. Ha pedig eljön az ideje a töltésnek, azt akár 33 wattos gyorstöltéssel villámgyorsan lerendezhetjük, így ügyes használat mellett percekre csökkenthetjük azt az időt, amit a telefonnak a töltőn kell töltenie.

Nincsenek gyenge pontjai

A Xiaomi Mi 10T Pro egy igazi csúcsragadozó, nincsenek gyenge pontjai és egyaránt otthon érzi magát akkor is, ha játékra, fotózásra, vagy videokészítésre használnánk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.