Nem találták meg az eltűnt Bódog Dánielt, az édesanyja nem adja fel: „Keresni fogom"

rendőrség, sziréna
Shutterstock - Gorodenkoff
keresés Bódog Dániel eltűnt
Szeptember elején tűnt el a fiatal férfi, és azóta sincs nyoma. Az eltűnt Bódog Dánielt a hétvégén is keresték, azonban sajnos eredménytelenül, de édesanyja nem adja fel.

Bódog Dániel eltűnt, és a sok nyom és bejelentés ellenére még mindig nem találják. Sajnos a hétvégén szervezett keresése sem vezetett eredményre, de Dániel édesanyja nem adta fel a reményt.

Bódog Dániel
Az eltűnt Bódog Dániel keresését nem adja fel az édesanyja
Forrás: Police.hu

Eltűnt Bódog Dániel: az édesanyja nem adja fel

A 29 éves, 197 centi magas Bódog Dániel szeptember 6-án tűnt el, Kalocsa és Dusnok között. Leszállt a buszról mert rosszul érezte magát, a szülei pedig egyből elindultak érte, de a kapcsolat megszakadt, Daninak pedig nyoma veszett. Édesanyja szeptember 8-án Facebook-bejegyzésben kérte az emberek segítségét, annak reményében, hogy így hamarabb megtalálják a fiút. Rengetegen összefogtak, civilek és hivatásosok is keresték, de sjanos egyelőre hiába. Nagyon sokan jelentkeztek, hogy látták Danit, volt olyan információ, amelynek volt valós háttere, és olyan is akadt, amelyiknek nem.  

Egy szemtanú azt állította, hogy Danit Dusnoknál látta, ahol a Vajas folyóba ugrott, majd onnan kiúszott, felmászott a szalagkorláthoz, majd minden holmiját  a híd pillére mellett hátrahagyva eltűnt. A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület gyorsan a helyszínre sietett, a keresőkutya Dusnoknál, a Vajas medrénél szagot fogott, és a fajszi Duna partig követett is, ott viszont elvesztette az eltűnt férfi nyomát. A hétvégén újabb keresést szerveztek, Fajsznál, de sajnos nem bukkantak az eltűnt Bódog Dani nyomára. „Szívvel-lélekkel keresték Bódog Dánielt, 29 éves fiatalembert. Sajnos eredmény nélkül. Kijelenthető, itt nem volt megtalálható, ezen a kutatási területen" - írták a Facebookon. „Akárhol lehet, a reményt nem szabad feladni" - írták azon a Lesmesterek Bátyai nevű Facebook-oldalon, amelyen a keresést szervezték.

A napokban találtak egy telefont is a Dunában, amelyről az feltételezték, hogy Danié, az édesanyja Facebookon adott tájékoztatást a nyomokról. „Ezúton tájékoztatunk arról mindenkit, hogy minden eddig megadott hely, város, állomás stb, ahol látni vélték, hamis nyomnak bizonyultak. Sajnos, nem Dani volt az. A Dunánál talált fehér telefon sem az övé. Még nem tudom, hogyan tovább, de én biztos, hogy keresni fogom! Ő az én fiam" - idézi a Bors Dani édesanyját. A keresés tehát folytatódik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.