Válogatott kínzásokat élt át az állítása szerint fogva tartott Sallai Szebasztián

eltűnt fiú vallomás kínzás
Két napja került elő a szeptember 30-án eltűnt kisfiú. Sallai Szebasztián édesanyja szerint fiát fogva tartották, most azt tervezi, magához veszi.

Sallai Szebasztián József édesanyja beszámolt arról, mit élt át az elmúlt napokban a fia, akinek végül megszöknie a faddi családi házból, hol fogvatartották. 

Sallai Szebasztián azt állítja, fogvatartották
Sallai Szebasztián azt állítja, fogva tartották
Forrás: Ripost/olvasói fotó

Sallai Szebasztián azt mondta, patkánnyal is dobálták 

Miután előkerült Sallai Szebasztián, az édesanyjának azt állította, hogy patkánnyal dobáltálták, fát vágattak vele és veréssel fenyegették. Budi Angéla elmondta a Borsnak mit mesélt gyermeke. Szebasztián egy társával megbeszélte, hogy elmennek Szebasztián édesanyjához Faddra, ám végül nem ott kötöttek ki, hanem a másik gyermek ismerőseinél, akik ígéretük ellenére nem vittél el a fiút Angélához, hanem egy hétig fogva tartották. Legalábbis ezt állítja Angéla, amit fia hangüzeneteire alapoz - írja a Ripost. A gyermeknek végül az ablakon át sikerült megszöknie. 

Angéla magához venné a fiát

A kisfiút visszavitték a szekszárdi lakásotthonba. Angéla a rossz körülményekre hivatkozva helyezte el ott a fiát, bízik benne, hogy hamarosan végleg hazaviheti Szebasztiánt. „Szeretném tisztességgel nevelni a saját gyermekemet. Tudom, hogy a legjobb helyen nálam lenne! Mindent elkövetek, hogy visszakapjam” - nyilatkozta. 
 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.