Szuperhold világítja be ma az égboltot: megváltoztathatja az életedet

Telihold, részleges holdfogyatkozás
Shutterstock/Illusztráció. - AtelierDigitalArt
látványosság telihold szuperhold
Most fogalmazd meg, mire vágysz! Az október 17-i szuperhold segíthet neked abban, hogy megvalósuljanak az álmaid.

Ma, október 17-én éjszaka lesz látható az égbolton az ősz első szuperholdja, amely erős energiákkal és szinte csodatévő erővel rendelkezik. A szuperhold energiáit most te is felhasználhatod, de vigyázz, nehogy balul süljön el! 

Szuperhold látható az égen október 17-én
Szuperhold látható az égen október 17-én 
Forrás: Shutterstock

Páratlan látványosság a szuperhold

Igazi kuriózumban lehet része az éjszakai égbolt szerelmeseinek: október 17-én holdtöltekor a Hold a szokásosnál is közelebb kerül a Földhöz. A Hold ebben a fázisában ilyen közelségben sokkal nagyobbnak, fényesebbnek tűnik, ami miatt a köznyelv el is nevezte a jelenséget szuperholdnak. Az idei évben a maga 357 ezer kilométeres távolságával ez lesz a legközelebbi szuperhold, ami felragyog az éjszakai égbolton.

A testünkre és a lelkünkre is hat

A telihold emberi szervezetre gyakorolt hatása, ma már tudományos tény, ám a lelki életünkre gyakorolt hatásával kapcsolatban sokan szkeptikusak, de érdemes ilyenkor megfigyelni magunkat, és a vágyainkra fókuszálni - írja a Metropol

Az októberi teliholdat több kultúrában is vadászholdnak nevezik:  a betakarítások után hagyományosan ez az időszak nyitotta meg a vadászszezont. Van 4 csillagjegy, akinek az életét alaposan felforgathatja a ma látjató égi jelenség. Hogy melyek azok, arról itt írtunk

Csendesítsd le az elmédet!

Az asztrológusok úgy vélik, hogy telihold, pláne szuperhold idején a tervek zöld utat kapnak, de érdemes ezeket vizuálisan is elképzelni és minél konkrétabban megfogalmazni a kívánságunkat. Segít az is, ha erősen koncentrálunk és gyertyát gyújtunk. 

A negatív energiák is erőre kapnak 

Ha kihívásokkal küzdesz, ilyenkor megpróbálhatod letenni a terheidet. Fókuszálj arra, ami előre vihet és ami segítheti a kiteljesedésedet. Ha a rossz dolgokat tartod fókuszban, a szuperhold akár fel is erősítheti azokat. 

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.