Taylor Swift hatalmasat csalódott: telefonon, fél perc alatt szakított vele pasija

Taylor Swift | The Eras Tour - Singapore
Getty Images/Ashok Kumar/TAS24 -
szerelem Taylor Swift szakítás
Az énekesnő slágereinek jó részét személyesen átélt szerelmi csalódásai inspirálták. Most azonban kiderült, hogy hogyan szakítottak Taylor Swift exei a világsztárral és miket mondtak róla a szakításukat követően.

Összetörték a szíved? Hallgass Taylor Swift-dalokat. A country-popénekesnő világslágereivel még a legszomorúbb szakításokon is túljuthatunk. Népszerű dalai közül jó párat saját átélt élményei inspirálták. Bár a szakításról szóló számok hihetetlenül gyógyító hatásúak, néhány korábbi partnere nem díjazta feltétlenül ezeket.  Rajongói bonyolult elméleteket gyártanak arról, hogy vajon egy-egy dal kiről is szólhat, Taylor azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ezeket az információkat ne adja ki. Taylor néhány volt barátja még a sztár rajongóitól is gyűlöletáradatot kapott, pusztán azon a feltételezésen alapulva, hogy a bizonyos, nem túl hízelgő dalszövegek róluk íródhattak. Egy korábbi barát, akiről állítólag a Red album nagy része szól, így fogalmazott: "Most hallgattam meg az albumot, és ez egy nagyon keserédes élmény volt számomra. Olyan volt, mintha egy fotóalbumot néznék végig.” Mindezek után persze a közvélemény igen kíváncsi rá, hogy mit is mondtak exei az énekesnőről a szakításukat követően.

Taylor Swift
Taylor Swift dalai sokszor a szakításairól szólnak 
Forrás: PA/AFP

Taylor Swift exe, Joe Jonas telefonon szakított

2008-ban röppent fel a hír a két világsztár Joe Jonas és Taylor Swift romantikus kapcsolatáról, viszont a nagynevű duó mindössze néhány hónapig randizott. A rövid ideig tartó románc ellenére szakításuk végül címlapra került. Nem sokkal a szakításuk után Swift a The Ellen DeGeneres Show-ban elismerte, hogy Jonas telefonon keresztül dobta őt. Ha nem lett volna már így is elég rossz, Swift szerint a telefonhívás kevesebb mint 30 másodpercig tartott. Bár nem ez volt a legkedvesebb módja a dolgok befejezésének, Swift elismerte, hogy volt kedvese nem érdemelte meg a nyilvános megszégyenítést. Nem csak, hogy leszólta őt a műsorban, de egy egész dalt is írt a szakításról, a Forever & Always címűt, ami rossz fényben tünteti fel Jonast. Egy évtized elteltével azonban Swift átértékelte és meg is bánta ahogyan akkor reagált a helyzetre. 2019-ben már úgy nyilatkozott az Entertainment Tonightnak, hogy: "Továbbléptem. Biztos vagyok benne, hogy Taylor is továbblépett. ... Mindannyian barátok vagyunk. Minden rendben van".

Taylor Swift és  Joe Jonas
Forrás: Getty Images

Taylor Lautner és Taylor Swift nem voltak egy hullámhosszon

A középiskolások világszerte elvesztették az eszüket 2009-ben, amikor Taylor Lautner és Taylor Swift randizni kezdtek, miután a Valentin-nap forgatásán találkoztak. Azonban csak néhány hónapig voltak együtt, és hamarosan a színész Taylor Back to December dalának témája lett. A bocsánatkérésként olvasható dalszöveg úgy tűnik, arra utal, hogy egyszerűen nem voltak egy hullámhosszon. "Rózsákat adtál nekem, én pedig ott hagytam őket meghalni" - énekli Swift. "Szóval itt állok előtted, lenyelem a büszkeségemet, és azt mondom, hogy sajnálom azt az éjszakát". Ahogy Lautner később megerősítette, valójában Swift volt az, aki szakított, de nem volt harag. A pár továbbra is barátságban maradt. Lautner szerepet kapott Swift 2023-as klipjében, az I Can See You-ban, és még a színpadon is csatlakozott exéhez a Missouri állambeli Kansas Cityben tartott Eras turnéjának állomásán. Mi több, rajtakapták, amint hátraszaltózott az Eras Tour film privát vetítésén.

Taylor Lautner és Taylor Swift
Forrás: Getty Images

 

Jake Gyllenhaalra kiakadtak a rajongók

Taylor Swift részben azzal szerzett magának hírnevet, hogy érzelmes számokat írt volt partnereiről. Mégis vitatható, hogy a legszenvedélyesebb és legőszintébb dalait Jake Gyllenhaalnak ajánlotta, akivel 2010 őszén randizott. Az All Too Well és a We Are Never Getting Back Together című dalai a Red című albumáról állítólag Gyllenhaalról íródtak, és nem éppen a legjobb színben tüntetik fel őt. De mindezek ellenére  Jake Gyllenhaal még jóval a szakításuk után is elismerően beszélt Swiftről. 2022-ben, amikor Swift kiadta a Red album Taylor's Version című számát, a művésznő rajongói közül sokan hevesen támadták Gyllenhaalt, amiért évekkel ezelőtt összetörte a szívét. Gyllenhaal egy interjújában elmondta, hogy bár Swiftnek joga van a művészi önkifejezéshez, és arról énekelhet, amiről akar, de szerinte felelősséggel tartozik azért is, hogy a rajongóit féken tartsa. 

Jake Gyllenhaalra dühösek voltak Swift rajongói
Forrás: Getty Images/Dia Dipasupil

Jelenleg teljes a boldogság Kelce a tenyerén hordozza Taylort

Az énekesnő sok zűrös szakítás után most úgy tűnik, hogy végre révbe ért. Jelenlegi párja Travis Kelce, akivel tökéletes az összhang köztük és úgy tűnik, hogy az eljegyzés sem várat már sokat magára, hiszen bennfentesek szerint az amerikaifutballista arra készül, hogy megkérje az énekesnő kezét.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.