Vallott a A Grace klinika sztárja: ezért távozott a sorozatból

Grey's Anatomy (Season 5)
Photo12 via AFP/Archives du 7e Art/ABC Television - Photo12 via AFP
hollywood Eric Dane A Grace klinika kirúgás
Eric Dane, aki a szívtipró dokit, Marc Sloant alakította, elmesélte végre, miért is távozott a népszerű sorozatból. Nem önszántából fejezte be a munkát.

Eric Dane - akit az Eufóriából is ismerhetnek a nézők - egy podcastben árulta el a minap, hogy miért hagyta ott a máig is elképesztő sikerrel futó A Grace klinika című sorozatot. Shonda Rhimes alkotása már a 20. évadnál jár.

Eric Dane
A Grace klinika: Eric Dane 2007-ben visszaesett, drog- és alkoholfüggő volt
Forrás: Getty Images via AFP

Nem én mentem el, inkább úgy gondolom, elengedtek..." - mondta Eric Dane, aki abban az időszakban drog- és alkoholfüggőséggel küzdött, de szerinte nem emiatt rúgták ki, hanem inkább anyagi okok játszottak szerepet a távozásában.

„A sorozatban hosszabb ideje játszó szereplőkhöz hasonlóan kezdtem én is túl drága lenni a csatornának. Tudták, hogy a sorozat attól függetlenül sikeres lesz, hogy ki játszik benne. Ameddig megvan Grey (Ellen Pompeo, Meredith szerepében), addig minden rendben van."

Emelett azért bevallotta, hogy a távozása előtt már tényleg nem az a fickó volt, akit felvettek, így megértette, amikor a producerek úgy döntöttek, hogy kiírják. Hangsúlyozta, hogy nem hibáztatja, hanem nagyon szereti Shonda Rhimest, minden körülmények között megvédte őt és a többi színészt, magánéleti dolgok miatt is, de ettől függetlenül bizony kirúgta.

Eric Dane korábban már tiszta volt

Dane elmondása szerint három vagy négy évig józan volt, mielőtt felvették A Grace klinikába, de 2007-ben visszaesett.

Ha azt a nyolc évet vesszük, amit a Grey's Anatomyban töltöttem, akkor tovább voltam beállva, mint ameddig józan voltam. A dolgok kezdtek kisiklani.

Dane karaktere a 8. évad fináléjában, egy repülőgép-szerencsétlenség következtében halt meg. Bár azt a bizonyos epizódot túlélte, Marc Sloan a 9. évad elején elhunyt.

Ez is érdekelhet: 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.