Jennifer Lopez és Ben Affleck rádöbbenhetett, nem tudnak egymás nélkül élni

szerelem Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A sztárpár házassága megromlásról számtalan cikk látott az elmúlt hónapokban napvilágot. Vallomások, teóriák, nyilatkozatok és tények: pro és kontra, de senki nem tudja, mi az igazság. Szakértő szerint azonban Jennifer Lopez és Ben Affleck egyáltalán nem biztos, hogy külön folytatják.

Miután Jennifer Lopez Olaszországban nyaralt, Ben Affleck pedig Los Angelesben munkával és gyerekei társsaágában töltötte az időt, a párt újra együtt látták, legalábbis ugyanott, abban az épületben, ahol mindketten irodát bérelnek. Ám azt, hogy miért, és miért pont ott talákoztak, senki nem tudja.

Jennifer Lopez és Ben Affleck között még nincs lejátszva a meccs
Jennifer Lopez és Ben Affleck között még nincs lejátszva a meccs
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez és Ben Affleck rájöhettek: külön még rosszabb

Manj Bahra szerelmi szakértő elmondta, hogy rejtett, bár akár nyilvánvaló oka lehet annak, hogy a pár tagjai sokat vannak távol egymástól. 

Ne lepődjön meg senki, ha kiderül, hogy van egy óriási csavar ebben a történetben. A távolság csodát tehet egy olyan kapcsolattal, amelynek részesei folyton a nyilvánosság érdeklődésnek a középpontjában vannak. Lehetséges, hogy a külön eltöltött idő segített nekik, hogy átgondolják az életüket, kipróbálják, milyen a másik nélkül és visszaemlékeztek arra, miért is szerettek egymásba. Kudarcuk talán csak megerősítette őket abban, hogy együtt akarnak lenni

 - fejtette ki Bahra, ám hozzátette, az, hogy mindketten, Jennifer Lopez és Ben Affleck is viselik a jegygyűrűjűket félrevezető lehet és az sem kizárható, hogy a válás részleteit beszélték meg Los Angelesben, tehát nem romantikus okokból találkoztak

Senki sem tudja, mit éreznek

Akármi is az igazság, az tény, hogy Ben Afflecknek mindig is terhes volt Jennifer a külvilág felé mutatott viselkedése. Amíg JLo kifelé éli meg a szerelmet, addig Ben megtartaná magának. A Jenniferhez közel álló Jane Fonda már Lopez dokujában megjegyezte ezt egy telefoneszélgetésben: "Aggódom, mert úgy érzem, hogy túlságosan bizonyítani akarsz valamit, ahelyett, hogy megélnéd. Minden fotón csókolóztok, ölelkeztek... de ez olyan, mint ha a külvilágnak szólna" - mondta. 

Mindemellett azt sem lehet tudni, a pár melyik tagjának lett végül elege a folyamatos feszültségből. Elképzelhető, hogy valóban Jennifer excentrikus viselkedése miatt romlott meg a házasságuk, mint ahogyan az is, amit JLo barátai pletykálnak, miszerint Ben folyton morcos, rosszkedvű és még egy jót sem lehet nevetni vele, ráadásul az italra is visszaszokott.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.