Jennifer Lopez és Ben Affleck rá sem hederítettek egymásra házassági évfordulójukon: elmúlt, mintha sosem lett volna

Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez és Ben Affleck hülyére vesznek mindenkit
Getty Images -
válság Ben Affleck házassági évforduló Jennifer Lopez
Az énekesnő és a színész külön töltötték második házassági évfordulókukat. Jennifer Lopez még a közösségi oldalain sem emlékezett meg az eseményről.

Bár Jennifer Lopez és Ben Affleck egy-egy húzásukkal igyekszenek elhitetni a nagyvilággal, hogy a kapcsolatuk rendben van, az azért sokat elárul, hogy a házassági évfordulójukat nem együtt töltötték...

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck külön töltötték a házassági évfordulójukat
Forrás: Getty Images/Kevin Winter

Jennifer Lopez és Ben Affleck nem ünnepleték meg a házassági évfordulójukat

Jennifer Lopez és Ben Affleck lánya nemrég együtt vásároltak, ezzel is azt jelezve, a családi kapcsolatok nagyon szorosak, és semmi probléma nincs a házasságukkkal. Ugyanakkor a színészt a napokban a jegygyűrűje nélkül fotózták, és Jennifer Lopez is hol hordja a hatalmas gyémántot, hol nem. 

Annyi biztos, hogy régen látták őket együtt, és amikor mégis, az valami olyan családi rendezvényen történt, amin a gyerekeik miatt jelentek meg. Mindketten ott voltak, de általában külön érkeztek. Házassági válságukról már hónapok óta pletykálnak, ám a két sztár szavakkal nem erősítették meg, hogy problémájuk lenne, ám a legutóbbi húzásuk sokat elárul. 

Július 16-án volt a házassági évfordulójuk, de ők bizony rá sem hederítettek egymásra ezen a jeles napon. 

Két évvel ezelőtt Las Vegasban, egy meghitt ceremónián kötötték össze az életüket, majd augusztusban csináltak egy nagy bulit is Georgiában, ahol a család és a barátok is ott voltak. Most azonban Jennifer Lopez Hamptonsban biciklizgetett, Ben Affleck pedig Los Angeles-i irodájában rendezkedett, az évfordulóval egyikük sem törődött. Jennifer Lopez még a közösségi oldalakon sem emlékezett meg az ünnepről, pedig apák napján még felköszöntötte férjét. 

A filmsztár a nyár nagy részét Kaliforniában töltötte - és kihagyta a Lopezzel közös eseményeket, köztük a Met-gálát és az Atlas című filmjének premierjét - A könyvelő 2 forgatása miatt. 

Bár a film forgatása nemrég befejeződött, Affleck továbbra is Los Angelesben tölti idejét, többek között a július 4-i ünnepek alatt is ott volt. A külön töltött második házassági évfordulójuk azután következett, hogy néhány napja nyilvánosan is piacra dobták Beverly Hills-i házukat. Egyértelmű, hogy Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek nincsenek közös nyári terveik, pedig az énekesnő azért mondta le nyári turnéját, hogy a családjára koncentrálhasson. Úgy tűnik, hogy ebbe a férje nem tartozik bele. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.