Romániában tartóztatták le az világhírű zenészt: tíz év börtönt is kaphat

Wiz Khalifa
Daniel DeSlover
Wiz Khalifa Románia letartóztatás rapper
A rapper szombaton lépett fel a Beach, Please! fesztiválon, de a koncert utáni szórakozást valami egészen másba torkollott, mint amire vágyott volna. Wiz Khalifát lekapcsolták a rendőrök.

Román rendőrök vették őrizetbe Wiz Khalifát a Beach, Please! fesztiválon adott koncertje után, bűnét azonban a fellépése alatt követte el. A színpadon gyújtott rá egy füves cigire, a marihuána fogyasztása pedig Romániában illegális. Wiz Khalifa letartóztatásának tényét a Román hatóságok is megerősítették, hivatalos közleményt adtak ki.

Wiz Khalifa
Wiz Khalifa a román rendőrök kezére került
Forrás: Northfoto

Azt írták, hogy büntetőeljárást indítottak egy amerikai állampolgár ellen, aki a zenei fesztivál színpadán marihuánát szívott. A rendőrség most veszélyes kábítószer illegális birtoklása miatt nyomoz. Az amerikai férfinél további 18 gramm füvet találtak az előállításakor - írja az Allhiphop.com.

Az idei Beach, Please! fesztivál sztárfellépői között volt Travis Scott is, a rendezvény a becslések szerint 200 000 látogatót vonzott. Ironikus módon a fesztivál szervezői a Belügyminisztériummal (MAI) együttműködve indítottak drogellenes kampányt.

A közösségi médiában több felvétel is felbukkant, amint Wiz Khalifát elviszik a rendőrök. A rapper teljesen nyugodt volt, annak ellenére, hogy a román törvények szerint akár tíz év börtönre is számíthat a nála lévő kábítószer mennyisége miatt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.