Frappáns választ adott Lady Gaga az osztálytársainak, akik évekig azzal csúfolták, hogy nem lesz belőle semmi

"Joker: Folie À Deux" Photocall
Getty Images/"Joker: Folie À Deux" Photocall - Vittorio Zunino Celotto
csúfolódás osztálytárs Lady Gaga
Az énekesnő az elmúlt két évtized egyik legismertebb arcává vált – de nem mindenki gondolta, hogy eléri a vágyott hírnevet. Lady Gaga osztálytársai évekig azzal csúfolták, hogy nem lesz belőle semmi.

Sok esetben kemény évek munkája szükséges ahhoz, hogy valakit elismerjenek, ez alól Lady Gaga sem volt kivétel. Az énekesnő, akinek valódi neve Stefani Germanotta, a 2000-es évek végén vált világsztárrá, de már jóval 2008-as debütáló albuma, a „The Fame” előtt aktív zenész volt. Mára hét rendkívül sikeres albuma van, számos díjat nyert, és lenyűgöző filmkarrierrel is büszkélkedhet, olyan szerepekkel, mint a Csillag születik és a Gucci-ház.

Lady Gaga
Lady Gaga frappáns választ adott osztálytársainak, akik évekig csúfolták őt
Forrás: Getty Images

Lady Gaga frappáns választ adott osztálytársainak, akik évekig csúfolták őt

Nemrég előkerült egy fotó az énekesnőről, még az áttörése előtti évekből, amely a TikTokon terjedt el, és felidézte azokat az időket, amikor a főiskolás Stefani Germanotta azon dolgozott, hogy elismerjék a tehetségét. Egy felhasználó által közzétett videóban egy régi Facebook-csoport képernyőfotóját láthatjuk, amelynek címe: „Stefani Germanotta, te sosem leszel híres”. A kép mellett egy fotó szerepel az énekesnőről. A videó több mint 9000 lájkot kapott, és maga Lady Gaga figyelmét is felkeltette, aki elmagyarázta a Facebook-csoport hátterét.

„Néhány egyetemi ismerősöm hozta létre ezt réges-régen” írta kommentben.

Ezért nem szabad feladni, amikor kételkednek benned vagy lenéznek – folytatnod kell.

 A Facebook-csoport nagy tévedésnek bizonyult, mivel Gaga karrierje pár évvel az egyetemi évek után robbant be, azóta az énekesnő pedig már 13-szoros Grammy-díjas.

Gaga rajongói is megosztották gondolataikat a TikTok-bejegyzésről.

A siker a legjobb bosszú

– írta egy kommentelő, míg egy másik azt találgatta: „Kíváncsi lennék, mit csinálnak most ennek az oldalnak a készítői.” 

„Ez művészet!" — Lady Gaga drámai ruhájáról beszél az egész világ

Az énekesnő nemcsak elképesztő tehetségével, hanem különleges stílusával is felhívja magára a figyelmet. Lady Gaga legutóbb a velencei filmfesztiválon egy fekete bársony Dior Haute Couture ruhában tündökölt, amely egy hatalmas, redőzött szoknyát foglalt magába. Az énekesnő közelgő filmje, a Joker: Kétszemélyes téboly premierjére érkezett a fesztiválra, ahova vőlegénye, Michael Polansky is elkísérte. Az énekesnő lélegzetelállító szettjét egy fejdísszel egészítette ki, amely szarvakra hasonlított, csipkés karimája pedig Gaga arcába lógott. A rajongók elragadtatva kommentálták a megjelenését.

„Tiszta pompa, a megfelelő eleganciával, tökéletes" - írta az egyikük.  

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.