Kanye West volt asszisztense módosította a keresetét: azt állítja, hogy a rapper elkábította és bántalmazta

per Lauren Pisciotta Kanye West bántalmazás
A nő szexuális zaklatás és szerződésszegés vádjával indított pert a rapper ellen még a nyáron. Lauren Pisciotta azonban most új állításokkal bővítette ki a keresetét.

Lauren Pisciotta idén nyáron perelte be Kanye Westet. A rapper állítólag szexuális tartalmú üzenetekkel és pornográf videofelvételekkel bombázta őt, valamit azt állította, hogy 2022-es kirúgása után nem kapta meg a végkielégítését. Kanye tagadta a vádakat, szerinte a nő zsarolta őt, mert visszautasította a közeledését.

Kanye West 2024, Lauren Pisciotta
Lauren Pisciotta kibővítette a Kanye West elleni keresetét
Forrás: Getty Images

Pisciotta azonban újabb támadást indított, és kiegészítette a korábbi keresetét. Azt kérte, az ügyiratba vegyék bele, hogy Kanye West egy stúdiófelvétel alkalmával elkábított és szexuálisan bántalmazta őt. A munka alatt italoztak, Kanye állítólag azt mondta, mindenkinek innia kellett, aki ott akart maradni. Az asszisztens szerint az italban, amit adtak neki valamilyen kábítószer volt. Pisciotta ezután zavartnak érezte magát, nem volt ura a testének. Kanye West árulta el neki évekkel később, hogy szexuálisan bántalmazták ezen az éjszakán.

West ügyvédje ezeket a vádakat is tagadta. Azt állítja, Lauren Pisciottát azért bocsátották el, mert nem volt elég képzett, ehhez képest pedig nagyon magas fizetést kért, évi 4 millió dollárt (1,5 milliárd forint). Továbbá az asszisztens volt az, aki bájait felhasználva akart pénzhez jutni, ezért West is beperli a nőt.

Lauren Pisciotta 2021 és 2022 között dolgozott Kanye Westnek, korábban Only Fans-modellként dolgozott. 

Kanye Westnek nem csak Lauren Pisciotta okoz gondot

Újra elvált ember lehet Kanye West. Lapinformációk szerint egy ideje megromlott a kapcsolata feleségével, Bianca Censorival és külön élnek, mások azt állítják, már be is adták a válókeresetet. West állítólag kijelentette, befejezte Biancával, de a szakítás okáról nem beszélt. Ami biztos, hogy szeptember 20 óta nem látták őket együtt. Kanye West és Bianca Censori 2023 januárban fogadtak egymásnak örök hűséget, mindössze egy hónappal azután házasodtak össze, hogy Kim Kardashian és a rapper válását véglegesítették. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.