Hatalmasat esett a színpadon Samantha Fox

Tv broadcast The best years, Samantha Fox
Northfoto - PA Images
baleset Samantha Fox koncert
Az énekesnő a felszerelésben botlott meg. Samantha Fox nem esett ki a ritmusból sem.

Spanyolországi fellépésén esett el a színpadon Samantha Fox. A színésznőnek szerencsére semmi baja nem történt.

Samantha Fox igazi profin reagálta le a történteket
Samantha Fox igazi profin reagálta le a történteket
Forrás: Northfoto

Samantha Fox egy pillanatra sem vesztette el a lélekjelenlétét 

Igazi profiként viselkedett a koncertjén Samantha Fox. Bár hatalmasat esett, a háttértáncosai segítették talpraállni, úgy folytatta az előadását, mint ha mi sem történt volna, egy ütemet se hagyott ki. Az 58 éves énekesnő, a Generacion Tocata fesztiválon a felszerelésben botlott meg. A rajongók borzasztóan aggódtak Foxért, de szerencsére semmi baja nem lett. 

Egy erősítő okozta a bajt

A La Vanguardia spanyol hírügynökség is beszámolt az esetről, azt írták, az egyik erősítő szerencsétlen elhelyezése miatt történt a baleset. Samantha Fox nem kommentálta a történteket. 

A londoni születésű Samantha Karen Fox 16 évesen kezdett modellkedni, fotóival azóta is találkozhatunk néhány autószerelő-műhely falán. Hamar népszerű lett és amikor kiderült, hogy énekelni is tud, akkor azonnal lemezszerződést ajánlottak neki, de már 20 éves volt, amikor első slágere, a Touch me megjelent. A nyolcvanas évek legszexibb énekesnőiről itt írtunk.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.