Michael Schumacher síbalesete óta először jelent meg a nyilvánosság előtt

esküvő Michael Schumacher lánya
A 11 évvel ezelőtti síbalesete óta az egykori pilótát csak a szűk családi kör látta, de most állítólag megjelent a nyilvánosság előtt. Michael Schumacher ott volt lánya esküvőjén.

Michael Schumachert állítólag megjelent a nyilvánosság előtt, amikor részt vett lánya, Gina-Maria esküvőjén. Az egykori pilóta sajtóértesülések szerint  szerint jelen volt, hogy lássa, amint lánya összeköti az életét férjével, Ian Bethkével.

Michael Schumacher
Michael Schumacher ott lehetett lánya esküvőjén
Forrás: AFP

Michael Schumacher 11 év után először jelent meg a nyilvánosság előtt

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta csak kevés információt osztottak meg az állapotáról. A hétszeres Forma-1-es világbajnokot csak a szűk család és a közeli barátok látogathatták, de a nyilvánosság előtt 11 éve nem jelent meg. A lánya esküvője azonban sajtóértesülések szerint kivétel volt. Állítólag Michael Schumacher is ott volt, hogy lássa, ahogy lánya, Gina-Maria egybekel szerelmével, Ian Bethkével.

A család különleges intézkedéseket tett annak érdekében, hogy a ceremónia szigorúan titkos legyen, egyes híresztelések szerint a vendégeknek még a telefonjaikat is le kellett adniuk. Az ünnepséget a család mallorcai villájában tartották.

Az egykori Forma-1-es pilóta állapotáról azonban nem kerültek ki újabb információk, Michael Schumacher továbbra is éjjel-nappal orvosi ellátásra szorul. Legutóbb Elisabetta Gregoraci, a korábbi F1-es csapatfőnök, Flavio Briarote volt felesége beszélt arról, hogy van Schumacher. „Michael nem beszél, a szemével kommunikál. Minödsszesen csak három ember látogathatja meg" - mondta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.