Sydney Sweeney nem hagyta szó nélkül vőlegénye kijelentését: Jonathan Davino ő fizeti a színésznő számláit

"The Road to the Golden Globes Party" at Toronto International Film Festival 2024 - Arrivals
Penske Media via Getty Images/"The Road to the Golden Globes Party" at Toronto International Film Festival 2024 - Arrivals - Penske Media
kiadások eufória színésznő Sydney Sweeney
Az Eufória színésznője határozottan tagadta vőlegénye állítását, miszerint ő fizeti a fiatal nő kiadásait. Sydney Sweeney és Jonathan Davino hat éve alkotnak egy párt.

„Nagyon sikeres, független nő vagyok, aki keményen dolgozik” – mondta Sydney Sweeney legfrisebb interjújában. Az Eufória sztárja nemcsak azt hangsúlyozta, hogy ő fizeti a saját számláit, de azt is elmondta, hogy ő a kenyérkereső a családjában.

Sydney Sweeney
Sydney Sweeney nem hagyta szó nélkül vőlegénye kijelentését
Forrás: GC Images

Sydney Sweeney szerint vőlegényének nincs igaza

Mindent, amit elértem és megvettem, saját magamnak köszönhetem, és én tartom el magam és a családomat

 – tette hozzá.

Sweeney elmondása szerint vőlegénye, akivel már hat éve együtt van, „támogatja anyagilag” a saját produkciós cégét, a Fifty-Fifty Filmset. A színésznő, aki 2018 óta van együtt Davinóval, határozottan tagadja a férfi állításait.

„Lehet valaki egészséges kapcsolatban anélkül, hogy a férfira támaszkodna, és eközben nagyon sikeres is– tette hozzá a színésznő.

Csapattársak vagyunk. Együtt vagyunk benne, és mindketten azt akarjuk, hogy a másik sikeres legyen.

Sweeney továbbá büszke szakmai és anyagi sikereire, amelyek lehetővé tették számára, hogy kifizesse édesanyja jelzáloghitelét, Olaszországba repítse a nagyszüleit, és megvásárolja nagybátyjának az „álomhajóját”. Annak ellenére, hogy Sweeney Hollywood egyik feltörekvő sztárja, elismerte, hogy tisztában van vele, hogy a sikere bármikor elillanhat.

„Olyan családból származom, ahol láttam, hogy a szüleim mindent elvesztettek, és ez rettenetesen megijeszt. Ez a félelem mindig bennem lesz. Nagyon vigyázok a pénzemre” – mondta.

Nem költök el csak úgy pénzt. Szeretek befektetni. Szeretem az ingatlanokat. Szeretek, remélhetőleg, okos döntéseket hozni a keresett pénzemmel. De azt hiszem, soha nem fogom igazán komfortosan érezni magam anyagilag.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.