Szakításról pletykálnak: Travis Kelce több meccsét is kihagyta Taylor Swift

Taylor Swift, Travis Kelce
AFP or licensors/US musician Taylor Swift (L) and US NFL football player Travis Kelce (R) attend the men's final match between Italy's Jannik Sinner and USA's Taylor Fritz on day fourteen of the US Open tennis tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York City, on September 8, 2024. (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP) - AFP
sztárpár Travis Kelce Taylor Swift
Nem jelent meg a világsztár szerelme, Travis Kelce előző két meccsén. Taylor Swift távolmaradásának oka állítólag nem a szakítás, más indokok állnak a háttérben.

Az előző szezonban Taylor Swift gyakorlatilag kihagyhatatlan eleme volt Travis Kelce NFL-meccseinek. Így nem is csoda, hogy néhányan felhúzták a szemöldöküket, amikor azt látták, hogy a múlt hétvégén az énekesnő hiányzott a csapat Atlanta Falcons elleni mérkőzéséről, majd a hétvégén a Chargers elleni mérkőzésről is. 

Super Bowl LVIII - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs, Taylor Swift, Thomas Kelce
Taylor Swift az előző szezonban Travis Kelce meccseinek kötelező eleme volt
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Taylor Swift és Travis Kelce nem szakítottak, az énekesnőnek biztonsági aggályai vannak

Egy bennfentes szerint Swift csak az Eras turnéja újrakezdésének próbáival van elfoglalva, amely október 18-án indul újra Miamiban. Ráadásul az énekesnő számára nehezebb olyan meccsekre járni, amelyek nem a Chiefs saját stadionjában vannak.

„Ha olyan helyre megy, ami nem az Arrowhead, akkor biztonsági aggályok merülnek fel” — mondja egy forrás.

Taylor Swift azóta nagyon óvatos, mióta lemondta bécsi fellépéseit, miután a bűnüldöző szervek tudomást szereztek egy ISIS-terrortámadás tervéről. Azóta, ha párja idegenben játszik, a sztárnak előre kell küldenie egy biztonsági csapatot a stadionba, annak érdekében, hogy a meccs mindenki számára biztonságos körülmények között zajlódhasson le. Ez nemcsak macerás, de sokba is kerül. 

Egy másik verzió szerint a meccsektől való távolmaradás a barátja, Travis Kelce idei pályán nyújtott teljesítményével kapcsolatos folyamatos kritikák miatt is lehetnek, egyes elemzők szerint ugyanis a Kansas City Chief’s tight endje („támadófalembere”) túlságosan is a magánéletére koncentrál

Ismerőseik szerint mindketten állják a kritikákat és igyekeznek nem sokat foglalkozni a károgókkal. Ugyanakkor azt is elismerték, hogy Taylor Swift távolmaradása Travis Kelce mérkőzéseiről egy kis időre szüneteltették a gyűlölködők támadásait is.

A csapatot egyébként nem kell félteni, a Kansas City Chief’s jelenleg 4-0-ás győzelmi szériában van.

Travis Kelce nem várja el, hogy barátnője minden meccsen ott legyen

A sportoló egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy irreális elvárás lenne a családjával, barátaival és a barátnőjével szemben is, hogy minden meccsén ott legyenek, ezért nem is kéri ezt senkitől.

„Úgy értem, nyolc hazai meccs, nyolc idegenbeli meccs, plusz rájátszás. Nem várom el a szüleimtől és a barátaimtól, hogy minden egyes meccsen részt vegyenek” – nyilatkozta Kelce, hozzátéve, hogy arra viszont szüksége van, hogy ha a párja jelen van egy mérkőzésen, akkor ő legyen a legnagyobb szurkolója. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.