David Beckham félmeztelen fotójáért rajonganak a nők

Netflix's Beckham ATAS Official David Beckham
Getty Images - Charley Gallay
felsőtest David Beckham fotó
Sok nő hálás most Victoria Beckhamnek, amiért közzétett Instagram-oldalán egy félmeztelen fotót férjéről. David Beckham után epekednek a nők - még mindig.

Victoria Beckham szeret osztozkodni, legalábbis férje felsőtestének látványát nem irigyli nőtársaitól: Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan fest a 49 éves David Beckham póló nélkül. A rajongók természetesen nagyon örülnek az újabb felvételnek.

David Beckham
Nagy sikert aratott David beckham fotója
Forrás: Victoria Beckham

Köszönöm, Victoria - David Beckham felsőtestéért hálálkodnak a rajongók

A megosztott fotót természetesen elárasztották a Davidet dícsérő hozzászólások, ám Victoriának - aki nemrég töltötte be 50. életévét - sem felejtenek el köszönetet mondani azért, hogy ilyen nagylelkűen mutogatja férjét. "Köszönöm, Victoria" - írta az egyik rajongó, míg más azt jegyezte meg, hogy David Beckhamnek jól áll a kor. "Úgy öregszik, mint a jó bor" - írták. Nem ez az első eset, hogy az egykori focista felsőteste nagy érdeklődést vált ki, nem is olyan régen láthattuk kockás hasát, ráadásul ahhoz a fotóhoz is volt köze Victoriának.  A sok dicséret mellett persze negatív kritika is érkezik, hiszen vannak, akiknek semmi nem elég jó... "Nem tetszik a fekete haj és a szakáll. Öregíti" - írta egy kommentelő. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.