Meghan Markle és Harry nem kettesben töltötték évfordulójukat: befolyásos párral ünnepeltek

Royal wedding Meghan Markle, Meghan Markle és Harry herceg
PA Images via Getty Images - Jane Barlow - PA Images
randi Paramount Pictures Meghan Markle Harry herceg
A pár egy éjszakai kiruccanással ünnepelték sikeres nigériai útjukat és hatéves házassági évfordulójukat. Meghan Markle és Harry herceg duplarandin vettek részt.

Nem kettesben ünnepelte Harry herceg és Meghan Markle a hatodik házassági évfordulójukat. A nagy mérföldkőről - ami hétvégén volt - így is luxuskörülmények között sikerült megemlékezni, ráadásul nem is akárkik társaságában: duplarandit tartottak.

Harry herceg és Meghan Markle duplarandin ünnepelték nigériai útjukat
Harry herceg és Meghan Markle nemcsak évfordulójukat ünnepelték a duplarandin, hanem sikeres nigériai útjukat is
Forrás: Anadolu via Getty Images

Duplarandin ünnepel Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg szombaton egy előkelő steakhouse-ban vacsoráztak Montecitóban házassági évfordulójuk alkalmából, méghozzá egy igen befolyásos páros társaságában. Brian Robbinsszal és annak párjával, Tracey-vel tartottak duplarandit. A férfia a Paramount Pictures - a világ egyik legnagyobb filmvállalata, amelyet a magyar születésű Adolf Zukor alapított - főnöke,  Tracey pedig sikeres divattervező. 

Kingston rolls out the red carpet to welcome "Bob Marley: One Love" with a hometown Jamaica Premiere Brian és Tracey Robbins, Harry herceg és Meghan Markle
Harry herceg, Meghan Markle és Brian és Tracey Robbins a Bob Marley-film premierjén
Forrás: Getty Images for Paramount Pictures

A hírek szerint a párossal az elmúlt években szoros kapcsolatot alakított ki Harry és Meghan, a Bob Marley-film premierjén is együtt vettek részt Jamaikában. Tracey pedig azon szerencsés kevesek közé tartozik, akik a hónap elején kaptak egy üveggel a hercegné házi készítésű eperlekvárjából... Azt senki sem tudja, hogy mikor fűzték ilyen szorosra a kapcsolatukat, de az biztos, hogy nagyon előnyös barátság.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.