Brooke Mueller nem először kerül összetűzésbe a hatósággal: a színésznőt többször letartóztatták kábítószer-használat miatt

The Brent Shapiro Foundation Summer Spectacular - Arrivals
WireImage/The Brent Shapiro Foundation Summer Spectacular - Arrivals - Gabriel Olsen
letartóztatás Matthew Perry halála Matthew Perry Brooke Mueller kábítószer
A legújabb információk szerint több ember ellen is vádat emelhetnek Matthew Perry tavaly októberi hirtelen halálával kapcsolatban. Charlie Sheen volt feleségét többször is kihallgatták már a rendőrök, Brooke Mueller az elvonón ismerkedett meg a Jóbarátok színészével. A színésznő leginkább ex-férje, Charlie Sheen mellett vált ismertté, azonban korábbi letartóztatásai és jogi ügyei miatt is gyakran címlapra került.

A Matthew Perry halála ügyében folytatott nyomozás új, megdöbbentő fordulatot vett: múlt hónapban a Los Angeles-i Rendőrség (LAPD) bűnügyi nyomozást indított a Jóbarátok sztárjának 2023. október 28-án bekövetkezett halála miatt. A rendőrség Charlie Sheen volt feleségét, Brooke Muellert is kihallgatta.

Brooke Mueller
Brooke Mueller jogi ügyei: nem először kerül összetűzésbe a hatósággal
Forrás: WireImage/60th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Brooke Mueller jogi ügyei: a színésznőt korábban már többször letartóztatták

Brooke Mueller nem először kerül a rendőrség látómezejébe, az elmúlt évek során több alkalommal voltak jogi ügyei. 2009 decemberében Brooke Mueller rendőrt hívott, miután akkori férjével, Charlie Sheennel durván összevesztek. Brooke azt állította, hogy a színész bántalmazta őt, miután karácsony reggelén italozni kezdtek. A színésznő elmondása szerint Charlie erőszakossá vált, megragadta a torkát, majd lökdöste őt. A rendőrök érkezésekor mindketten véralkohol-teszten estek át. Charlie azzal védekezett, hogy Brooke volt az agresszor, ennek ellenére a színészt letartóztatták és nyolc órán keresztül a Pitkin megyei börtönben tartották fogva. Sheen végül óvadék ellenében szabadult, és másodfokú testi sértés, fenyegetés valamint garázdaság vádjával illették. Első bírósági meghallgatására 2010 februárjában került sor, míg 2010 augusztusában bűnösnek vallotta magát testi sértés vádjában. Charlie-t 30 napos rehabilitációra kötelezték, és a többi vádat ejtették. Ezen kívül három hónap próbaidőre és 36 órás tanácsadásra ítélték.

A színésznőt 2011-ben testi sértés és kábítószer birtoklás miatt tartóztatták le

A helyi hatóságok az Escobar éjszakai klubban találtak rá, miután egy közeli bárban, a Belly Up-ban megvert egy nőt – derült ki a rendőrségi jelentésből. Brooke elfogadta a vádalkut, és bűnösnek vallotta magát a kábítószer birtoklás vétségében, amiért a többi vádat ejtették. 12 hónap próbaidőre ítélték, és megtiltották számára az alkohol és kábítószer fogyasztását a próbaidő alatt.

10 évvel később ismét a kábítószer lett a veszte

2021 márciusában Brooke Muellert ismét letartóztatták kábítószer használat miatt egy texasi hotelben tartott vad buli után. Két pontban emeltek vádat ellene, amely szerint a színésznőnél „egy grammnál több, de négy grammnál kevesebb” metamfetamint és kis mennyiségű amfetamint találtak. A letartóztatás március 3-án történt, amikor a rendőrök egy dallasi hotel szobájában találtak rá. Két nappal később 1000 dolláros óvadék ellenében szabadult, 2021 decemberében pedig bűnösnek vallotta magát amfetamin birtoklás vétségében. 160 óra közmunkára, és véletlenszerű drogtesztekre ítélték.

Köze van Matthew Perry halálához?

Majdnem két hónappal Matthew Perry a halála után a halottkém hivatalosan is megállapította, hogy a színész halálát a ketamin akut hatásai és fulladás okozta. Elveszthette az eszméletét, ennek következtében pedig elmerült a medencében. A Jóbarátok sztárjánál nem találtak tiltott drogokat, az utolsó ketamin infúziós, depresszió elleni kezelését is orvosi felügyelet mellett, másfél héttel a halála előtt végezték. A halála idején a szervezetében lévő ketamin nem származhatott abból az infúzióból. A nyomozók úgy gondolták, hogy Matthew valaki mástól kapta a halálos dózist, így került képbe Brooke Mueller neve. Egy forrás szerint azonban nehéz megmondani, mi volt a nő szerepe Matthew halálában - ő persze ragaszkodik hozzá, hogy semmi. 

„Ügyvédeket fogadott, és többször találkozott a hatóságokkal, mióta megérkeztek hozzá a házkutatási paranccsal. Azóta is titkolózik. De a nyomozóknak tudniuk kellett valamit, hogy házkutatási parancsot kaptak” - mondta az informátor.

„Nehéz megmondani, pontosan mi a szerepe Matthew halálában, de kitart amellett, hogy semmi köze nem volt hozzá."

 -tette hozzá, azonban a legújabb információk szerint több ember ellen is vádat emelhetnek a Jóbarátok sztárjának halálával kapcsolatban.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.