Dakota Johnson ruháját felkapta a szél: a színésznő többet mutatott a kelleténél

World Premiere Of Sony Pictures' "Madame Web" - Arrivals
FilmMagic - Steve Granitz
Dakota Johnson fotó baki vörös szőnyeg
Dakota Johnson a New York-i Tribeca Filmfesztivál került olyan helyzetbe, amire még ő sem volt igazán felkészülve: a szeles időjárásnak köszönhetően ugyanis eggyel többet mutatott meg a rajongóinak, mint amennyit szeretett volna.

A New York-i Tribeca Filmfesztivál vörös szőnyegén Dakota Johnson is tiszteletét tette, minek után a rendezvényen hétfő este mutatták be a a Daddio című filmdrámát, melynek Johnson a főszereplője. A 34 éves színésznő éppen autogramot osztogatott, amikor a szél hirtelen felkapta a ruháját, a szemfüles fotósok pedig lencsevégre kapták mindezt.

Dakota Johnson
Dakota Johnson merész ruháját felkapta a szél
Forrás: Getty Images 

Dakota Johnson ruháját felkapta a szél

A színésznő egy sötétkék átlátszó ruhában jelent meg az eseményen, ami a szeles időjárásnak miatt kissé fellibbent, aminek köszönhetően a rajongók megcsodálhatták Johnson formás fenekét. Akkora baj azért nem történt, ugyanis Johnson outfitje egyébként sem volt visszafogott. Külföldi portálok szerint Dakota Johnson esete kísértetiesen hasonlít Marilyn Monroe Hétévi vágyakozás című filmbeli jelenetéhez, amikor a metró szellőzőrácsán kiáramló levegő fellibbentette a szoknyáját.

Dakota Johnson akarata ellenére mutatta meg formás popsiját
Forrás: AFP

A színésznő jelenleg a Materialists című romantikus vígjátékot forgatja, amelyben Johnson mellett Pedro Pascal, Chris Evans, Zoë Winters, Dasha Nekrasova, Louisa Jacobson és Marin Ireland is szerepel. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.