Jennifer Lopez & Ben Affleck ház eladó
A sztárpár csodás villájáról friss fotók kerültek fel egy luxusházakat értékesítő portálra. Jennifer Lopez és Ben Affleck a jelek szerint nem akar már együtt lakni, el akarják adni közös otthonukat.

Az elhidegülés egyértelmű jele, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck közös otthona újra felbukkant az ingatlanpacon. Június 1-jén és június 5-én számos, korábban nem látott kép került fel a pár Beverly Hills-i kúriájának Zillow-profiljára, ami azt jelzi, hogy - bár még mindig eladottként szerepel - a ház hamarosan újra a piacon lehet — Bennel és Jennel együtt.  

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás:  Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck házáról friss fotók kerültek fel  netre

Az 54 éves Lopez és az 51 éves Affleck 2023 júniusában 60,8 millió dollárt fizetett készpénzben az 5,2 hektáros, 12 hálószobás, 24 fürdőszobás, 46 000 négyzetméteres ingatlanért. Nagyon sokáig keresték a megfelelő otthont, míg végül rátaláltak a kúriára. A hatalmas lakóházhoz tartozik egy fedett sportkomplexumot, egy 12 állásos garázs, egy óriási medence, egy 5000 négyzetméteres vendégház, egy gondnoki ház és egy két hálószobás őrház is. A birtokot korábban bérebadták, havi 300 ezer dollárt kértek érte. Miután J.Lo és a színész megvásárolták, a hirdetést a szokások szerint a Zillow.com-on “lecsupaszították”, leszedték az adatok és a képek nagy részét. Az, hogy a hirdetést ismét bővítik, és új fotókat tettek fel, arra utal, hogy a kúria hamarosan újra piacra kerül.

Jennifer Lopez és Ben Affleck háza hamarosan újra eladó lesz
Jennifer Lopez és Ben Affleck háza hamarosan újra eladó lesz
Forrás: Zillow.com

Az utóbbi hetekben arról beszél a világ, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága tönkrement. A színész elköltözött a fent említett, közös villából, már egy másik házban lakik, J.Lo pedig lemondta közelgő turnéját, hogy több időt tölthessen a családjával.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.