Kiderült, ki az az ismert nő, akit kikérdeztek Matthew Perry halálával kapcsolatban

nyomozás Brook Mueller Matthew Perry kábítószer
Charlie Sheen volt feleségét többször is kihallgatták a rendőrök Matthew Perry halálával kapcsolatban. Brooke Muellert az elvonón ismerkedett meg a Jóbarátok színésze.

Ahogy arról mi is beszámoltunk múlt héten, a Matthew Perry halála ügyében folytatott nyomozás új, megdöbbentő fordulatot vett: a rendőrség kihallgatott egy hírességet az ügy kapcsán. Akkor még nem lehett tudni, kiről is van szó, mostanra azonban kiderült, hogy Charlie Sheen volt felesége került a rendőrség látómezejébe.

Charlie Sheen, Brook Mueller, Matthew Perry halála
Matthew Perry halála: Charlie Sheen exfeleségét, Brook Muellert kértdezte ki a rendőrség
Forrás: WireImage/Getty 

A 46 éves Brook Mueller nem tartózkodott a józan házban, ahol éppen lakik, amikor a rendőrök májusban házkutatási paranccsal érkeztek hozzá. Egy forrás szerint éppen edzésen volt, de együttműködött, amikor visszatért. Bár Brookot nem bilincselték meg és nem tartóztatták le, a hatóságok lefoglalták a telefonját és a számítógépét.

„Ügyvédeket fogadott, és többször találkozott a bűnüldöző szervekkel, mióta azok házkutatási paranccsal érkeztek a józan házhoz. Szűkszavúan nyilatkozik a helyzetről" - osztotta meg egy bennfentes. „Nehéz megmondani, pontosan mi a szerepe Matthew halálában, de kitart amellett, hogy semmi köze nem volt hozzá."

Matthew Perry 2022-ben
Matthew Perry és Brook Mueller nagyon jóban voltak
Forrás: Getty Images

Matthew Perry és Brook barátsága elmélyült

A nőt az elvonón ismerte meg Perry, ott kötöttek barátságot, egymás támaszai lettek. A színész 15 alkalommal volt elvonón, a fél életét valamilyen rehabiltációs intézményben vagy józan házban töltötte. Könyvében azt írta, ahhoz, hogy életben maradjon, hivatásos beteggé kellett válnia.

Brook a Sheennel kötött házassága miatt került címlapokra, amely 2008-tól 2011-ig tartott. A párnak 2009-ben ikrei születtek, Bob és Max. A színésznő a drogfüggősége és mentális problémái miatt többször is járt elvonón, ami miatt a gyerekeket ideiglenes gondozásába vették.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.