Több ember ellen is vádat emelhetnek Matthew Perry halálával kapcsolatban

Celebrities Visit SiriusXM - March 30, 2017, Matthew Perry
Getty Images/2017 Matthew Eisman - Matthew Eisman
Matthew Perry Matthew Perry halála vádemelés
A rendőrség szerint több ember ellen is vádat emelhetnek Matthew Perry tavaly októberi hirtelen halálával kapcsolatban. Charlie Sheen volt feleségét többször is kihallgatták már a rendőrök, Brooke Mueller az elvonón ismerkedett meg a Jóbarátok színészével.

A múlt hónapban a Los Angeles-i Rendőrség (LAPD) bűnügyi nyomozást indított a Jóbarátok sztárjának 2023. október 28-án bekövetkezett halála miatt. Matthew Perry Los Angeles-i otthonának pezsgőfürdőjében halt meg.

Matthew Perry
Több ember ellen is vádat emelhetnek Matthew Perry halálával kapcsolatban
Forrás: Getty Images via AFP/

Matthew Perry halála: több ember ellen is vádat emelhet a rendőrség

Majdnem két hónappal Matthew Perry a halála után a halottkém hivatalosan is megállapította, hogy a színész halálát a ketamin akut hatásai és fulladás okozta. Elveszthette az eszméletét, ennek következtében pedig elmerült a medencében. A Jóbarátok sztárjánál nem találtak tiltott drogokat, az utolsó ketamin infúziós, depresszió elleni kezelését is orvosi felügyelet mellett, másfél héttel a halála előtt végezték. A halála idején a szervezetében lévő ketamin nem származhatott abból az infúzióból. A nyomozók úgy gondolták, hogy Matthew valaki mástól kapta a halálos dózist, így jutottak el az ismert nőhöz. Akkor még nem lehett tudni, kiről is van szó, mostanra azonban kiderült, hogy Charlie Sheen volt felesége került a rendőrség látómezejébe.

Nehéz megmondani, pontosan mi a szerepe Matthew halálában, de kitart amellett, hogy semmi köze nem volt hozzá

 - árulta el egy bennfentes, azonban a legújabb információk szerint több ember ellen is vádat emelhetnek a Jóbarátok sztárjának halálával kapcsolatban. Az ügyben folytatott szövetségi vizsgálat hamarosan befejeződik, és megszületik a döntés, lesz-e vádemelés vagy sem.

A 46 éves Brook Mueller drogfüggősége és mentális problémái miatt többször is járt elvonón, ami miatt a gyerekeket ideiglenes gondozásába vették.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.