Vírusvideó terjed a hercegnőről - Kis híján nagy baj történt a Trooping the Colouron

Trooping The Colour 2024
Getty Images - Karwai Tang
Anna hercegnő Trooping the Colour
Kiválóan oldotta meg a hercegnő a veszélyes helyzetet. Vírusvideóként osztják a közösségi médiában.

Szélsebesen terjed egy videó a közösségi oldalakon, amelyet a szombati Trooping the Colouron rögzítettek. A főszereplő, Anna hercegnő, akinek megugrott a lova, ám ő tökéletesen kézben tartotta az irányítást.

Vírusvideóként terjed Anna hercegnő lovas videója
Anna hercegnő kézben tartotta az irányítást, később pedig megjelent a Buckingham-palota erkélyén is
Forrás: Getty Images

Anna hercegnő szerepe egyébként a felvonuláson Gold-Stick-in-Waiting volt, ami annyit tesz, hogy testvére, azaz Károly király biztonságának megőrzése volt a feladata. Ezért is rémült meg mindenki, amikor a ló megugrott az ünnepségen. 

 

A 73 éves Anna teljesen ura volt azonban a helyzetnek, amikor bátyja, Edward herceg és unokaöccse, Vilmos herceg mellett lovagolt. A királyi díszbe öltözött és a lovon ülő hercegnőről készült videót már rengetegen látták, és nagyon sokan dícsérik Anna képességeit, amely szerint fegyelmezett és jó lovas. 

 

A Trooping the Colouron szombaton a beteg Katalin hercegné is megjelent, szívmelengető látvány volt, ahogy Vilmossal egymásra néznek a Buckingham-palota erkélyén. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.