Ben Affleck az utolsó holmijait is elvitte Jennifer Lopezzel közös villájukból

Ben Affleck et sa femme Jennifer Affleck
Northfoto -
jegygyűrű Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A pár tagjait egy ideje mindig külön látni, ami azonban meglepő, a jegygyűrűjűket mindketten viselik. Jennifer Lopez inkább nyaralgat, Ben Afflecket pedig folyton Los Angelesben kapják lencsevégre.

Amíg Jennifer Lopez Hamptonsban nyaral, addig Ben Afflecket a Los Angeles-i irodájánál kapták lencsevégre az elmúlt héten. A színész a fotók tanúsága szerint még mindig (vagy újra) viseli a jegygyűjét...

Ben Affleck is Spotted Headed to Work on The July 4th Weekend in Los Angeles
Ben Affleck viseli a jegygyűrűjét
Forrás: Northfoto

Ben Affleck Los Angelesben maradt, Jennifer Lopez utazgat

... és Jennifer - aki énektanárával, Stevie Mackey-vel, aki egyben jó barátja is, közös kiránduláson vett részt -  ujján is ott ragyog az ékszer és szemmel láthatóan remekül érzi magát. 

Pár nappal korábban JLót Benny Medina menedzserrel látták New Yorkban , a színésznő karkötője pedig a fotósok figyelmét is magára vonta: a hatalmas B betűvel ellátott ékszernek minden bizonnyal üzenete van. Ugyanekkor Affleck középső gyerekével Seraphinával találkozott, és olyan önfeledtnek tűnt, mint mostanában soha. 

Lopez nosztalgiázott az Instagramján 

Vasárnap Jennifer az Instagramon emlékezett meg a Rauw Alejandval közös, Cambia el Paso című dalának hároméves évfordulójáról. „Boldog évfordulót Cambia El Paso…” – írta és megosztott egy részletet a videoklipből, valamint az elkészítésének kulisszatitkairól. 

Követhetetlen, hogy mi történik a párral

Különös, hogy miközben mindketten viselik a jegygyűrűjűket, a People információi szerint Ben Affleck elvitte az utolsó ott maradt holmiit a Jenniferrel közös, egyébként eladó villájukból miközben Lopez Olaszországban nyaralt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.