Brad Pitt és Ines de Ramon: lesifotók készültek a párról

brit nagydíj Brad Pitt Ines de Ramon gyerekvállalás
A színésznek válása óta ez az első komoly kapcsolata. Brad Pitt boldognak tűnik Inesszel.

A Brit Nagydíjon kapták lencsevégre Brad Pittet és barátnőjét Ines de Ramont: a párról több fotó is készült, ahogy a legnagyobb harmóniában, kézenfogva sétálgatnak. Brad Pitt úgy tűnik, jó hangulatban volt gyönyörű párja oldalán. 

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon
Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon a Brit Nagydíjon 
Forrás: Getty Images

Brad Pitt legnagyobb vágya, hogy újabb gyerekei legyenek

Pitt és Ramon még 2022-ben jöttek össze, a nyilvánosság előtt azonban csak egy éve vállalták fel a kapcsolatukat. Az Angelina Jolie-val való válása után a színésznek ez az első igazi, hosszú távú kapcsolata. Úgy tudni - bár eddig nem jártak sikerrel - gyerekeket is szeretnének

Béranya is szóba jöhet

„Brad két, sőt talán három gyereket is szeretne Inestől" - mesélte korábban a bennfentes, aki hozzátette, azt se bánnák, ha béranyag szülné meg a babájukat. „A béranyaságot is nagyszerű lehetőségnek tartja, különösen, ha így esélyük nyílna arra, hogy ikreik legyenek. Ő tényleg vérbeli apa, ezért is olyan szomorú, hogy a gyerekeivel ennyire rosszul alakultak a dolgok. Nincs kétsége afelől, hogy Ines csodálatos anya lesz. Azt szeretnék, ha minél előbb megszületne az első gyermek, és aztán dolgozhatnak a többin" - mondta el egy ismerősük. 

Az Angelina Jolie-val közös gyerekei nem tartják vele a kapcsolatot

A gyerekkérdés Pittnek azért is kardinális, mert az Angelina Jolie-val közös gyerekeik sorra fordulnak el tőle, ami nagyon megviseli a színészt: magányos és szomorú. A 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh és az ikrek, a 15 éves Knox és Vivienne sosem látogatják meg a színészt, még az Apák napját sem vele töltötték. Pittnek Ines adhatna egy újabb esély az apaságra. 

Angelina Jolie gyerekek
A gyerekek Angeline Jolie mellett állnak
Forrás: Getty Images

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.