Jennifer Lopez & Ben Affleck sztárszakítás Jennifer Lopez
A Cambia el Paso sokatmondó dalszövege újabb találgatásokra ad okot. Vajon végleg vége Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatának?

A pár szerelmi története 2002-ben kezdődött, az Apja lánya (Jersey Girl) című film forgatása alatt kezdtek el randevúzni. A következő évben Jennifer Lopez és Ben Affleck eljegyezték egymást, de 2004-ben szakítottak. 2021 tavaszán azonban újra fellángolt a románcuk, és 2022 júliusában egy Las Vegas-i szertartáson ismét összeházasodtak. A nagy napot egy pazar esküvő követte 2022 augusztusában a georgiai birtokukon. Azonban a pletykák szerint úgy tűnik, kapcsolatuk ismét válságba került, amit az énekesnő nemrég közzétett korábbi videóklipjének beszédes dalszövege csak tovább fokozott.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Getty Images/Kevin Winter

Jennifer Lopez a Ben Affleckkel való pletykák szerinti szakítása közepette ünnepelte Cambia el Paso című dalának évfordulóját

Jennifer Lopez lélegzetelállító videójában az irányítás átvételéről és a saját körülmények megváltoztatásáról énekel. A dal szövegében több árulkodó sor is feltűnik, amelyek utalhatnak a pár jelenlegi bonyolult kapcsolatára, például: „Most jobb az élet nélküle…” vagy „Egy, kettő, három, menj tovább…”.

Egy bennfentes szerint a pár már március óta külön él, és ezt erősíti meg az is, hogy hónapok óta nem jelentek meg együtt nyilvánosan, és nem láthattuk őket közös fotón sem. Jennifer úgy érzi, mindent megtett a házasságuk megmentéséért, de nem tudott többet tenni. „Nagyon igyekezett, hogy működjön, de egyszerűen nem működött" – mondta a forrás, hozzátéve, hogy a helyzet egyre rosszabb lett közöttük. Állítólag a fő ok, amiért Jennifer Lopez elhagyta férjét, az volt, hogy Ben bár nagyszerű fickó, de gyakran viselkedett negatívan és mogorván, sokszor volt rosszkedvű és levert. 

J Lo bár szomorú, hogy kapcsolatuk úgy tűnik, újra zátonyra futott, de igyekszik a legjobbat kihozni a jelenlegi helyzetből. Miközben Ben Affleck a munkára fókuszál és a gyermekeivel tölti az idejét, Jennifer Lopez igyekszik élvezni a nyarat. Párizsban és Olaszországban látták közeli barátaival, és már a 2025-ös évét tervezgeti. Az egyik ilyen új terv, hogy folytatja a This Is Me... Live turnéját 2025 nyarán. A 2024-es turnét, amely júliusban indult volna, lemondta, hogy kicsit összeszedje magát. Lopezt állítólag megdöbbentette a negatív sajtó, amit kapott, és ami szerinte nem igazságos.  A forrás véleménye szerint: "Ha az emberek látnák, min ment keresztül valójában, kíméletesebben bánnának vele".

A 2021-es videóklipben egyébként Jennifer Lopez fantasztikusan fest: a tengerparton, csillogó ezüst felsőben és farmer forrónadrágban láthatjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.