Robbie Williams: "Túl sokba kerül fenntartani a három házamat"

Robbie Williams Exhibits His Artwork On Mental Health In Barcelona
Europa Press via Getty Images/Robbie Williams Exhibits His Artwork On Mental Health In Barcelona - Europa Press News
költségek ház Robbie Williams
A világhírű énekes Rob Brydon podcastjében beszélt nyíltan a magánéletéről, feleségével való kapcsolatáról. Robbie Williams azt is elárulta, hogy három házát nagyon költséges fenntartani.

Robbie Williams élete kívülről több mint idillinek tűnik, ám az énekesnek rengeteg démonnal, nehézséggel kellett szembenéznie az elmúlt években. Ma már büszke édesapa és férj, bár korábban nem gondolta, hogy ilyen hosszú távú lesz a kapcsolata feleségével, Aydával.

Robbie Williams
Robbie Williams és felesége, Ayda házassága biztos alapokon áll
Forrás: Dave Benett/WireImage

Robbie Williams bevallotta: három házat nagyon sokba kerül fenntartani

Az énekes Nob Brydon podcastjében beszélt meglepő nyíltsággal a házasságáról és arról, hogy milyen költségei vannak a mindennapokban. Robbie elárulta, hogy három családi házuk van: egy Londonban, egy Los Angelesben és egy Svájcban. "Túl nagy, túl drága" – tette hozzá az énekes. "És mi történik most a Los Angeles-i házban? Minden sötét és csendes?" – kérdezte Brydon.

"Nem, nyolc kutya van most ott"válaszolta Robbie, amire Brydon visszakérdezett: "Amerikai kutyáitok vannak, akiket csak akkor látsz, amikor Amerikában vagytok?" "Igen. Két kutyánk van itt [Londonban], és ők támogatnak minket érzelmileg, amikor repülőre szállunk."ú

A beszélgetés további részében elárulta, hogy feleségével egy közös baráton keresztül ismerkedtek meg, egy vakrandi alkalmával. Bár voltak bőven hullámvölgyeik az elmúlt évek során, többször szakítottak, ma már boldogan nevelik négy közös gyermeküket. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.